Badkamer Blog

Benieuwd naar de nieuwste badkamer tricks, tips en trends? In deze blogs behandelen we de meest uiteenlopende informatie: van onderhoud en nieuwe producten tot trends en materiaalkeuzes. We zetten alles voor je op een rijtje!

 1. Hoe maak je een glazen douchewand schoon?

  Hoe maak je een glazen douchewand schoon?

  Een douchewand van helder glas is prachtig, maar helaas gevoelig voor kalkaanslag. Gelukkig is het schoonmaken en ontkalken van een glazen douchewand een fluitje van een cent met deze handige tips. Volg onze eenvoudige stappen voor een effectieve reiniging en onderhoud van je douchecabine.

  Lees meer
 2. Waar moet ik op letten bij het kopen van een douchewand?

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een douchewand?

  Wil je een inloopdouche maken in je badkamer? Dan zijn douchewanden onmisbaar. Het kiezen van de juiste douchewanden kan lastig zijn door de vele beschikbare opties. In deze blog geven wij jou tips, zodat je de juiste keuze maakt. Lees gauw verder!

  Lees meer
 3. Toilet reinigen: tips en handige accessoires

  Toilet reinigen: tips en handige accessoires

  Laten we het hebben over iets wat we allemaal moeten doen maar niet altijd leuk vinden: het schoonmaken van het toilet. In deze blog delen we handige tips om je toilet te laten blinken en laten we je kennismaken met mooie accessoires die je badkamer een upgrade geven.

  Lees meer
 4. Water besparen in de badkamer: zo doe je dat!

  Water besparen in de badkamer: zo doe je dat!

  In huis wordt het meeste water over het algemeen gebruikt in de badkamer, denk aan het douchen, tandenpoetsen, handenwassen en het doorspoelen van het toilet. Vraag jij je af hoe je in de badkamer meer water kan besparen? Lees dan gauw verder!

  Lees meer
 5. Welke toilet afmetingen zijn minimaal benodigd?

  Welke toilet afmetingen zijn minimaal benodigd?

  De afmetingen van de toiletruimte zijn belangrijk om te overwegen, want dit bepaalt hoe comfortabel de ruimte is voor het gebruik van het toilet. Er zijn een paar verschillende factoren die een rol spelen bij de minimale afmetingen van de toiletruimte.

  Lees meer
 6. Badkamertrends 2022

  Badkamertrends 2022

  Een nieuwe badkamer! Leuk! Dan ga je je natuurlijk verdiepen in wat handig is, de indeling, het budget, maar natuurlijk ook wat de badkamertrends voor 2022 zijn. Wat hebben we als nieuwste trends zien verschijnen? En welke badkamer trends blijven we zien? Wat is dit jaar nieuw verschenen?

  Lees meer
 7. Hoeveel gas verbruik je met douchen?

  Hoeveel gas verbruik je met douchen?

  De gasprijs is tegenwoordig enorm hoog en besparen op de kosten van het gasverbruik voor douchen is dan ook de moeite waard. Hoe je kan besparen? Dat lees je in deze blog!

  Lees meer
 8. Solid Surface

  Solid Surface

  Solid Surface is een veel gebruikt materiaal in het sanitair, en dat is niet voor niks. Maar wat is het nou precies? En wat zijn de voordelen vergeleken met andere materialen? Naast dat het er mooi uitziet is er een veel uitgebreider verhaal te vertellen!

  Lees meer
 9. Hoe groot moet een inloopdouche zijn?

  Hoe groot moet een inloopdouche zijn?

  ls je van plan bent een inloopdouche in je badkamer te installeren, is een van de belangrijkste overwegingen de grootte van de douche. Hoewel inloopdouches er zijn in verschillende vormen en maten, is het belangrijk om een maat te kiezen die past bij de beschikbare ruimte en aan je behoeften voldoet. 

  Lees meer
 10. Badkamer zonder bad

  Badkamer zonder bad

  Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een badkamer zonder bad. Het kan natuurlijk zoiets praktisch zijn als niet genoeg ruimte. Maar het kan ook zijn omdat je van jezelf weet dat je niet in bad gaat. In deze blog lees je meer over de voor- en nadelen van een bad in je badkamer, alternatieven en redenen waarom je wel of niet zou kiezen voor een bad.

  Lees meer