Badkamer Blog

Benieuwd naar de nieuwste badkamer tricks, tips en trends? In deze blogs behandelen we de meest uiteenlopende informatie: van onderhoud en nieuwe producten tot trends en materiaalkeuzes. We zetten alles voor je op een rijtje!

 1. 6 redenen waarom je een Sunshower moét hebben

  6 redenen waarom je een Sunshower moét hebben

  Wil jij je beter voelen tijdens de koude winterdagen, je spieren herstellen na een intensieve sportsessie of je simpel weg een stuk vitaler voelen? Dan is de Sunshower de uitvinding voor jou!

  Lees meer
 2. Welke toilet afmetingen zijn minimaal benodigd?

  Welke toilet afmetingen zijn minimaal benodigd?

  De afmetingen van de toiletruimte zijn belangrijk om te overwegen, want dit bepaalt hoe comfortabel de ruimte is voor het gebruik van het toilet. Er zijn een paar verschillende factoren die een rol spelen bij de minimale afmetingen van de toiletruimte.

  Lees meer
 3. Badkamertrends 2022

  Badkamertrends 2022

  Een nieuwe badkamer! Leuk! Dan ga je je natuurlijk verdiepen in wat handig is, de indeling, het budget, maar natuurlijk ook wat de badkamertrends voor 2022 zijn. Wat hebben we als nieuwste trends zien verschijnen? En welke badkamer trends blijven we zien? Wat is dit jaar nieuw verschenen?

  Lees meer
 4. Hoeveel gas verbruik je met douchen?

  Hoeveel gas verbruik je met douchen?

  De gasprijs is tegenwoordig enorm hoog en besparen op de kosten van het gasverbruik voor douchen is dan ook de moeite waard. Hoe je kan besparen? Dat lees je in deze blog!

  Lees meer
 5. Solid Surface

  Solid Surface

  Solid Surface is een veel gebruikt materiaal in het sanitair, en dat is niet voor niks. Maar wat is het nou precies? En wat zijn de voordelen vergeleken met andere materialen? Naast dat het er mooi uitziet is er een veel uitgebreider verhaal te vertellen!

  Lees meer
 6. Hoe groot moet een inloopdouche zijn?

  Hoe groot moet een inloopdouche zijn?

  ls je van plan bent een inloopdouche in je badkamer te installeren, is een van de belangrijkste overwegingen de grootte van de douche. Hoewel inloopdouches er zijn in verschillende vormen en maten, is het belangrijk om een maat te kiezen die past bij de beschikbare ruimte en aan je behoeften voldoet. 

  Lees meer
 7. Badkamer zonder bad

  Badkamer zonder bad

  Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een badkamer zonder bad. Het kan natuurlijk zoiets praktisch zijn als niet genoeg ruimte. Maar het kan ook zijn omdat je van jezelf weet dat je niet in bad gaat. In deze blog lees je meer over de voor- en nadelen van een bad in je badkamer, alternatieven en redenen waarom je wel of niet zou kiezen voor een bad.

  Lees meer
 8. Het afvoerputje stinkt

  Het afvoerputje stinkt

  Er is weinig smeriger dan het afvoerputje leeghalen! Bah bah! Als het afvoerputje stinkt kan dit verschillende oorzaken hebben, het is dus handig als je verschillende manieren kent om de stank aan te pakken. Oorzaken, oplossingen en andere tips zette ik voor je op een rijtje!

  Lees meer
 9. Planten in de badkamer

  Planten in de badkamer

  Planten zijn in ons interieur onmisbaar. Ze geven kleur en levendigheid aan de ruimte. Maar wat zijn de beste planten voor in de badkamer? De lucht is daar sowieso anders, maar misschien ook het licht wel! Lees snel verder en scoor de planten die bij jouw badkamer passen!

  Lees meer
 10. Afmeting bad

  Afmeting bad

  Bij het aanschaffen van een nieuw bad moet je natuurlijk bepalen wat de afmeting moet (en kan) zijn. Door vooraf duidelijk inzichtelijk te hebben wat je nodig hebt in jouw huishouden kan je gerichter zoeken. Ik geef je wat tips om te bepalen hoe groot jouw bad moet zijn!

  Lees meer