Tegels

Badkamertegels kopen

Ben je bezig met de badkamerinrichting en wil je badkamertegels kopen? Douchezaak staat garant voor de kwaliteit van onze badkamer tegels, dit geldt zowel voor de vloertegels en wandtegels voor in de badkamer. Op dit aspect hoef je dus al niet meer te letten. Neem gerust de tijd om ons assortiment te bekijken. Wij beschikken ook over de nieuwe collectie VTwonen tegels!

VTwonen tegels

Wil je een badkamer creëren met een unieke look? Stijlvol, trendy of warm en klassiek? Onze collectie met VTwonen tegels zijn dit! Bovendien kun je badkamertegels kopen uit deze collectie voor zowel vloeren als wanden. Dat biedt het voordeel om een prachtige aansluitende en op elkaar afgestemde eenheid te realiseren. Bekijk ons assortiment van badkamer vloertegels en wandtegels. De meeste tegels zijn geschikt voor zowel de vloer als de wand.

Badkamer vloertegels

Het type vloertegel heeft veel invloed op de sfeer in de badkamer. Grote VTwonen badkamertegels laten bijvoorbeeld de ruimte groter lijken en worden daarom veel gebruikt. Hierbij kan je denken aan vloertegels 60×60, vloertegels 80×80 of vloertegels 90×90. De vloertegel kan ook op de wand worden gebruikt, de wandtegel kan echter niet op de vloer worden gebruikt.

Badkamertegels voor de wand

Wandtegels voor de badkamer zijn er in verschillende soorten en maten. De meest gebruikte maten zijn de 30×60 wandtegels. Ook wordt er steeds vaker gekozen voor stucwerk. Hierbij is de kans op het ontstaan van schimmel wel een stuk groter. Bij het gebruik van stucwerk is ventilatie dus heel belangrijk. Kleine wandtegels van bijvoorbeeld 12,5×12,5 cm worden ook steeds vaker gebruikt in de badkamer. Ook mozaïek is nog steeds populair. Deze kleine tegels worden dan gebruikt voor een ombouw van een bad of de ombouw van het toiletreservoir.

Populaire badkamertegels

Populaire badkamertegels die het altijd goed doen zijn bijvoorbeeld de VTwonen tegels met een betonlook voor een rustieke uitstraling. Die passen perfect bij wit sanitair, zoals een wit bad. Uiteraard is er bij de badkamertegels sprake van een uitmuntende kwaliteit. Bij Douchezaak heb je de mogelijkheid om jouw complete badkamer samen te stellen. Als je de tegels als basis neemt, is de rest daarop aan te passen. Bijvoorbeeld met spiegels, wastafels, baden en kranen.