Complete badkamers

per pagina
Sorteer op sort-descending
Complete vtwonen badkamer
€ 9.999,00
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 4 weken
Kleine badkamer met scheidingsmuur
€ 5.080,79
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 4 weken
Complete wellness badkamer
€ 17.000,00
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 4 weken
Complete luxe senioren badkamer
€ 12.000,01
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 4 weken
Complete familie badkamer
€ 11.856,79
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 4 weken
Complete badkamer met vrijstaand bad
€ 9.000,00
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 4 weken
Complete badkamer met nis
€ 3.500,00
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 4 weken
Complete badkamer met grote doucheruimte
€ 5.201,79
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 4 weken

Goedkope complete badkamer kopen

Een complete badkamer kopen kan een hele opgave lijken. Dat komt door het brede aanbod van badkamerproducten en de vele mogelijkheden. Bij de badkamerinrichting moet je ook nog eens rekening houden met de kosten van een badkamer, de functionaliteit en natuurlijk het badkamerdesign. Een goedkope badkamer inclusief montage uitzoeken is echter een stuk eenvoudiger!

In één keer je nieuwe badkamer compleet

Het kan een hele opgave zijn om je badkamer in te richten. Daarnaast is een nieuwe badkamer zeker niet goedkoop. Vooral wanneer je alle onderdelen los gaat aanschaffen. Tijdens het proces dien je continu de juiste keuzes te maken voor een praktische en mooie badkamer. Een complete badkamer kopen is veel makkelijker. Of je nu een complete familie badkamer of een complete wellness badkamer zoekt, jouw badkamer is in één keer compleet! Heb je specifieke wensen? Dan maken we vrijblijvend een badkamer ontwerp op maat om te weten hoe de nieuwe badkamer er uit gaat zien. Zo kun je jouw badkamer compleet samenstellen. Wil je het liefst een goedkope badkamer? Ook hiermee kunnen we rekening houden tijdens het ontwerp. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan kunnen we de badkamer direct voor je bestellen.

Optioneel inclusief montage en installatie

Bij Douchezaak is compleet ook écht compleet. Dat betekent dus dat we een compleet ingerichte badkamer leveren. Wanneer je dat wenst, is het zelfs mogelijk om een complete badkamer inclusief montage en installatie aan te vragen. Zo heb je nergens omkijken naar en heb je binnen enkele weken jouw droombadkamer in huis.

Luxe complete badkamer

Van inloopdouche met rainshower tot vrijstaand bad. Of wat dacht je van luxe spiegelverlichting? Bij Douchezaak heb je de mogelijkheid om je badkamer zo luxe te maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een luxe VTwonen badkamer of een echte wellness badkamer. Een badkamer waarin je echt tot rust kunt komen. Je waant je in een spa of in een luxe hotel. In onze showroom kunnen we je adviseren over welke merken en productlijnen passen bij jouw stijl. Luxe nieuwe badkamers zijn er voor elk budget. Zo zijn er mogelijkheden om een goedkope badkamer toch luxe eruit te laten zien. Een luxe uitstraling kan namelijk op vele manieren worden gerealiseerd. Bijvoorbeeld met mat zwart sanitair, goudkleurige kranen en/of door te kiezen voor houten en natuurlijke elementen.

Bezoek onze showroom

Bij Douchezaak is er voor elke situatie en tegen elk budget de juiste oplossing. Heb je nog niet precies voor ogen hoe je nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Onze badkamerexperts kunnen je begeleiden van een vrijblijvend badkamerontwerp tot en met de installatie van je perfecte badkamer! Toch liever rustig wat inspiratie opdoen? Loop dan eens een rondje door onze centraal gelegen badkamer showroom in Ermelo!