Badkamer showroom

In onze badkamer showroom kun je terecht voor de allernieuwste badkamertrends. Vanwege de vele mogelijkheden is het soms moeilijk om de juiste badkamer producten uit te zoeken. Ondanks douchecabines, baden, badkamermeubelen en ander sanitair terug te vinden zijn op onze webshop hebben wij deze producten ook in de showroom opgenomen. Wij begrijpen namelijk heel goed dat het wel zo fijn is om de producten zelf te zien en persoonlijk te ervaren. De veelzijdige sanitair showroom van 600 m² is zo ingericht dat het uitzoeken van je droombadkamer makkelijk wordt gemaakt. De showroom in Ermelo is centraal gelegen, zeer goed te bereiken en je kunt er gratis parkeren.

 

Badkamer ideeën en inspiratie

Wil je een badkamer kopen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In onze badkamer showroom kun je badkamer ideeën en inspiraties opdoen. Wat je persoonlijk voorkeur ook is; modern, klassiek of basic. Om uiteindelijk je perfecte complete badkamer samen te stellen kun je rondkijken tussen kranen, douchecabines, baden, toiletten en natuurlijk niet geheel onbelangrijk, tegels!

In de showroom vind je de allerbeste merken voor scherpe prijzen. Hierbij kun je denken aan merken zoals Bruynzeel, Hotbath, Wiesbaden en Xenz.

Van badkamer ontwerp tot installatie

Onze badkamer showroom is vijf dagen in de week geopend en je bent dan altijd van harte welkom! Met of zonder afspraak. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan je rustig rondkijken. Indien gewenst kun je altijd hulp vragen aan één van onze badkamerexperts. Zij kunnen je beter informeren over alles op het gebied van complete badkamers en los sanitair. Ze kunnen je tevens helpen bij je badkamer ontwerp. Ook voor maatwerk zoals een douchedeur op maat bent u bij Douchezaak aan het juiste adres. Wil je de badkamer of los sanitair ook graag laten installeren door ons? Dat is ook mogelijk!

Openingstijden badkamer showroom

Maandag         9:00 – 18:00
Dinsdag           gesloten
Woensdag       9:00 – 18:00
Donderdag      9:00 – 21:00
Vrijdag             9:00 – 18:00
Zaterdag          9:00 – 17:00
Zondag            gesloten

Badkamer showroom Eendenparkweg 3,  3852 LC Ermelo

Klantbeoordeling