Kraan met sensor

per pagina
Sorteer op sort-descending
3895018(2)
€ 330,39
Gratis bezorgd Levertijd: Voor 13:00 besteld, volgende (werk)dag in huis
Sapho fonteinkraan met handsensor zwart
€ 479,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 2 weken
Sapho fonteinkraan met handsensor zwart
€ 419,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 2 weken
JEE-O Slimline inbouw kraan met sensor mat goud - 800-1535
€ 697,92
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
JEE-O Slimline inbouw kraan met sensor structuur zwart - 800-1533
€ 640,16
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
JEE-O Slimline inbouw kraan met sensor geborsteld RVS - 800-1530
€ 620,91
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
JEE-O Slimline inbouw kraan met sensor brons - 800-1534
€ 697,92
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Kraan met sensor kopen bij Douchezaak

Het water uit een kraan gaat meestal pas stromen nadat je de hendel of draaiknop beweegt. Er is echter ook een andere manier om het water te laten stromen. Dat is mogelijk als er sprake is van een kraan met sensor. Dit type kraan wint aan terrein en is in vele situaties al helemaal ingeburgerd. Denk maar eens aan de toiletkranen op een vliegveld waar je niet meer met je handen hoeft aan te zitten. Deze trend zet zich nu ook door onder particulieren die alle voordelen inzien van een sensorkraan. Douchezaak.nl heeft dan ook een uitgebreid aanbod beschikbaar met variatie in hoogte, merk en design.

Kraan met sensor voor extra hygiëne

Er zijn verschillende redenen om een kraan met sensor te kopen. Een belangrijke reden is dat er sprake is van extra hygiëne. Het is namelijk niet meer nodig om de kraan met de hand te bedienen om het water te laten stromen. De sensor merkt op wanneer er verwacht wordt dat er water uit de kraan komt. Dat is uiteraard het toppunt van hygiëne. Het is niet zoals bij andere kranen dat u met de hand een knop om moet draaien of een hendel omhoog of opzij dient te schuiven. Daarom maken de traditionele wastafelkranen in de badkamer steeds vaker plaats voor een kraan met een sensor. Er is nog een voordeel aan verbonden, want omdat de kraan niet aangeraakt hoeft te worden, blijft deze ook langer schoon. Zo blijven er geen vingerafdrukken achter omdat het contact met de kraan ontbreekt.

Toiletkranen en wastafelkranen met sensor

Een kraan met een sensor is bij ons verkrijgbaar als toiletkraan of als wastafelkraan. Dat betekent dat u zowel de mogelijkheid heeft om de automatische kraan in een toilet als in een badkamer te installeren. Er is bovendien verschil in hoogte tussen de verschillende sensorkranen. De hoogte van de wastafelkraan maakt het onder meer mogelijk om met praktisch gemak en met de uitstraling rekening te houden. Het design speelt daarin uiteraard eveneens een rol.

Temperatuur regulatie

Het is uiteraard ideaal als het mogelijk is om bij een kraan met sensor te de temperatuur te reguleren. In dat kader hebben wij in ons aanbod van ook wastafelmengkranen beschikbaar die uitgevoerd zijn met de functionaliteit van temperatuurregulatie. Op deze wijze is het altijd mogelijk om naar eigen voorkeur de temperatuur van het water in te stellen. Bijvoorbeeld koud water om het gezicht even op te frissen of warm water om de handen met zeep te wassen. Het is verder nog belangrijk om te weten dat een sensorkraan bespaart op het gebruik van water. Het water uit de kraan blijft namelijk niet stromen, maar stopt automatisch bij een waterbesparende functionaliteit.

Keuze uit diverse designs

In het aanbod zijn verschillende kranen met sensorbediening die elk een ander design hebben. Daarom is het mogelijk om bij de stijl in uw badkamer of toilet aansluiting te vinden bij het kopen van een kraan met sensor. Bijvoorbeeld door voor een vierkante of een meer ronde vorm te kiezen.