Badkamermeubel

Badkamermeubel voor iedere stijl

Wil je een badkamermeubel kopen? Sfeerbepalend voor je badkamer zijn onder andere de badkamermeubels. Of we het nou hebben over de wastafel, een spiegel met verlichting, een badkamerkast of extra onderdelen zoals een kolomkast voor de badkamer, de meubels brengen veel stijl met zich mee. Het ruime aanbod maakt het mogelijk om de meubels te kiezen die aansluiten op jouw badkamerstijl. Het materiaal zet de ondertoon; wil je een badkamer meubel met een keramische, mineraalmarmer of natuurstenen wasbak? Of ga je toch liever voor een badkamerkast met houten details? Vergeet niet dat je naast het meubel ook nog een wastafelkraan, een afvoerplug en sifon nodig hebt!

Badkamermeubel afmetingen

Wanneer je op het punt staat een badkamermeubel te kopen, is het belangrijk om te weten welke afmetingen je zoekt. De grootte van je badkamer is de basis van de inrichting; zorg er voor dat je rekening houdt met openslaande deuren of laden van de badkamerkast, of kies voor een handige kolomkast wanneer hier geen ruimte voor is. De meest gangbare breedtematen van een badkamermeubel zijn: Ben je toch op zoek naar een andere maat? Dat is geen probleem, wij hebben voor elke situatie een passende oplossing.

Hoe diep is het badkamermeubel?

Voor kleine badkamers zijn talloze oplossingen te vinden op het gebied van badkamerinrichting; waar geen tweepersoonsbadkamermeubel past, is er altijd de mogelijkheid te kiezen voor een compact en minder diep badkamermeubel of voor ophangkasten. De meeste badkamermeubels zijn 46 à 47 cm diep. Zoek je een compacte uitvoering? Kies dan voor een badkamermeubel van 40 centimeter diep of minder.

Keuze badkamermeubelen

Een keuze maken is niet altijd gemakkelijk; zelfs wanneer je de afmetingen van je badkamer weet kan het nog wel eens zijn dat het kiezen van de juiste badkamermeubels lastig blijft. Natuurlijk kun je bij ons vragen naar advies voor de badkamer. Misschien ben je niet helemaal op de hoogte van alle badkamer trends of weet je niet wat er allemaal mogelijk is; geen nood. Ons assortiment blijft afwisselend en biedt zo veel mogelijke stijlen aan zodat je altijd iets passends voor in jouw badkamer kunt vinden. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd onze showroom bezoeken of even bellen met één van onze experts.

Welke meubels bij welke badkamerstijl?

Naast de praktische zaken zoals; voldoende opbergruimte in de badkamermeubels en de juiste afmetingen, is de stijl ook belangrijk. Het is natuurlijk fijn als de badkamer past bij jouw persoonlijke smaak. Zo kun je je in de badkamer niet alleen opfrissen, maar ook je rust vinden en genieten van de mooie plek. Daarnaast is het mogelijk om de badkamerstijl aan te passen op de inrichting in de rest van het huis. Houd je van een moderne stijl? Dan kun je kiezen voor gladde en strak afgewerkte badmeubels met een modern design. Daarnaast kun je kiezen voor zwevende meubels of met LED verlichte kasten of spiegels. Ook populair zijn de badkamermeubels met waskommen, welke perfect passen bij een moderne badkamer. Houd je meer van klassiek of landelijk? Ook daarop is de badkamer af te stemmen. Denk bijvoorbeeld aan badkamermeubels met een ronde afwerking of met ronde handvatten. Bij het uitzoeken van de badkamer kranen kun je ook kiezen voor klassieke designs. Daarnaast kun je binnen elke badkamerinrichting kiezen voor houten meubels. Zo lijkt de badkamer een stuk warmer en sfeervoller. Zowel in een moderne als meer klassieke badkamer zijn houten badmeubels en accessoires van hout altijd goed.

Kwaliteitsgarantie

Meubels voor in de badkamer zijn anders dan meubels voor in huis; de badkamer is een vochtige omgeving en daar moet het meubilair wel tegen kunnen. Vandaar dat ons sanitair goed beschermd is tegen vocht; Douchezaak.nl levert alleen kwalitatieve badkamermeubelen waar we zelf achter staan en trots op zijn. Scheelt er iets aan de kwaliteit? We bieden al onze badkamermeubelen met 100% fabrieksgarantie aan.

Badkamermeubel showroom bezoeken?

Bij Douchezaak kun je alles vinden voor de badkamer. Ook het aanbod badkamer meubels is zeer uitgebreid. Online kun je uiteraard het assortiment bekijken en vervolgens bestellen, maar het is soms fijn om het in het echt te zien. Dat kan in onze showroom in Ermelo. Onze badkamer adviseurs staan voor je klaar om te helpen met de perfecte badkamerinrichting. Lees meer over de showroom en maak een afspraak.