Douchebakpoten

per pagina
Sorteer op sort-descending
103700000209.137417478704174
€ 38,50
Levertijd: 2 tot 3 weken
awg07-pro-vani-zku-polysan7
Special Price € 21,01
Regular Price € 35,01
Levertijd: 1 werkdag
dp01_1
Special Price € 26,10
Regular Price € 29,00
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
art_3870265(2)
Special Price € 28,11
Regular Price € 46,84
Levertijd: 1 werkdag
potenset 3 delig
€ 22,65
Levertijd: 1 werkdag

Douchebakpoten

Het is bij het plaatsen van een douchebak belangrijk dat er sprake is van stevigheid en stabiliteit. Daarom is het aan te raden dat u gebruikmaakt van douchebakpoten. Dat voorziet niet alleen in stevigheid en stabiliteit, maar ook in het voorkomen van doorzakken van de bak. Douchezaak biedt u verschillende mogelijkheden om tot de beste keuze te komen. De douchebak potensets zijn namelijk in diverse uitvoeringen leverbaar. Met de aanschaf van douchebakpoten bent u in ieder geval verzekerd van een uitstekende basis om de douchebak op de vloer te stellen. Dat is onder meer ideaal en praktisch indien er sprake is van een badkamervloer die ongelijk van hoogte is.

Universele douchebak poten

In ons assortiment is er onder meer sprake van een universele douchebak potenset. Deze set is geschikt voor de toepassing onder iedere douchebak. Het voordeel is uiteraard dat de poten netjes zijn weg te werken en dus niet voor het oog zichtbaar zijn. De universele potenset bestaat uit drie poten die met elkaar verbonden zijn. U heeft de mogelijkheid om deze poten te verstellen om een stevige en gelijke basis onder de douchebak te realiseren. Door deze set te gebruiken, zijn de poten elk afzonderlijk verstelbaar om uw douchebak waterpas te krijgen.

Merken douchebak potensets

Heeft u een douchebak van een bepaald merk? In dat geval biedt Douchezaak u de gelegenheid om de douchebak potenset van hetzelfde merk aan te schaffen. Bijvoorbeeld in de vorm van de set Best Design douchebakpoten die uitgevoerd is met vijf verstelbare poten voor optimale balans. Het is ook mogelijk om voor een Polysan douchebak een potenset aan te schaffen of voor uw Xenz douchebak. Het stellen van uw douchebak is heel eenvoudig als u van een van de potensets gebruikmaakt. Let bij het kopen van een set met douchebakpoten op hoeveel u ervan nodig heeft. Dat aantal is namelijk onder meer afhankelijk van de breedte van uw douchebak. Mocht u vragen hebben over de aanschaf van een douchebak potenset dan voorzien wij u graag van advies.