Retouraanvraag

Indien het product niet aan je verwachtingen voldoet of indien je per abuis het verkeerde product hebt besteld, heb je als consument het recht om je product(en) tot 14 dagen na de levering te retourneren. Mits je retouraanvraag door ons is goedgekeurd, is het mogelijk om de producten te retourneren en je geld terug te ontvangen. De geretourneerde producten dienen binnen 14 dagen na goedkeuring te worden teruggestuurd en dienen door ons in goede staat te worden ontvangen, gecontroleerd en verwerkt. Vanaf dat moment kun je het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening verwachten. Houd er rekening mee dat zakelijke aankopen niet in aanmerking komen voor het retourrecht. 

Stap 1: Retour aanmelden
Voordat je een bestelling retourneert, dien je een retouraanvraag in te vullen en dient deze door Douchezaak bevestigd te zijn. Dit betreft een aparte e-mail waarin wordt bevestigd dat je retourzending is geaccepteerd, dus niet de initiële bevestigingsmail van je bestelling. Is het product dat je hebt ontvangen beschadigd? Dien dan een Service aanvraag in.

Stap 2: Retour versturen
Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het retourneren en de bijbehorende kosten. Je hebt de optie om de producten zelf te verzenden, persoonlijk langs te brengen of door ons te laten ophalen. Zorg er alsjeblieft voor dat breekbare producten altijd veilig worden verpakt voor verzending. Als het pakket tijdens het retourneren verloren raakt, is Douchezaak daar niet verantwoordelijk voor. We adviseren daarom om het pakket aangetekend te versturen. Het retouradres is: Eendenparkweg 3, 3852 LC Ermelo.

Voorwaarden retourneren

Douchezaak accepteert alleen retourzendingen als deze aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het artikel dient binnen 14 dagen na levering geretourneerd te worden gemeld.
  • Het product moet zo veel mogelijk compleet en in originele verpakking worden geretourneerd. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Het artikel moet binnen 14 dagen na melding van de retouraanvraag door ons ontvangen zijn.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn aankopen die betrekking hebben op de levering van:

  • Producten die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd en die niet prefab zijn, en die worden gemaakt op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk zijn bestemd voor een specifieke persoon.
  • Bederfelijke producten of producten met een beperkte houdbaarheid.
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere zaken.

Let op! Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Retouraanvraag

phone