Spiegelverwarming

per pagina
Sorteer op sort-descending
165881
€ 25,00
Levertijd: 2 tot 3 weken
saniclass-spiegelverwarming-75x50cm-sw2186_1
€ 50,66
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
saniclass-spiegelverwarming-75x50cm-sw2186_1
€ 64,05
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
spiegel-verwarming-105
€ 66,91
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
spiegel-verwarming-105
€ 47,80
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
spiegel-verwarming-105
€ 38,24
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Voorkom condens met spiegelverwarming

Het is vervelend om in de badkamer te staan en in de spiegel te kijken om vervolgens niets meer dan een waas te zien. Condensatie op de spiegel komt natuurlijk veelvuldig voor. Vooral als de douche lang heeft aangestaan, is de kans groot dat u niets meer ziet. Er is echter een simpele oplossing voorhanden in de vorm van spiegelverwarming. Het verwarmingssysteem voorkomt namelijk dat de spiegel beslaat. Het verwarmen van uw spiegel in de badkamer kan eenvoudig met dit systeem. Zo kunt u voortaan altijd gewoon in de spiegel kijken.

Spiegelverwarming in de badkamer

Spiegelverwarming in de badkamer is zeker geen overbodige luxe. Douchezaak biedt u een kant-en-klare oplossing om altijd volledig zicht te hebben in de spiegel in uw badkamer. Wij hebben spiegelverwarming beschikbaar die uit een los verwarmingselement bestaat. Het voordeel is dat dit verwarmingssysteem toepasbaar is op iedere spiegel. Het is wel belangrijk dat u voor de toepassing van dit systeem een 220v stroomnetwerk in de buurt van de spiegel heeft. Daar sluit u namelijk de spiegelverwarming op aan. Het is heel eenvoudig om de spiegelverwarming te installeren. Aan de achterzijde van het verwarmingselement is er namelijk sprake van een plakstrip. Het element voorziet in voldoende vermogen om de spiegel te verwarmen, zodat er geen sprake meer is van condensatie.

Makkelijk aanbrengen

Het is het gemakkelijkst om de spiegelverwarming aan te brengen als u de spiegel op een vlakke ondergrond neerlegt. Zorg er bij het bevestigen van de spiegelverwarming voor dat deze op de spiegel komt en niet in contact komt met het frame. Daarna verwijdert u simpel de beschermfolie van de plakstrip en bevestigt u het verwarmingselement in het gewenste kader. Het is belangrijk om tijdens deze stap te voorkomen dat er tussen de verwarming en de spiegel luchtbellen ontstaan. Na het bevestigen van het verwarmingselement sluit u de verwarming aan op het stroompunt. De spiegelverwarming die wij in het in assortiment aanbieden, is veilig en voorzien van CE-certificering. Indien gewenst is het mogelijk om de spiegelverwarming met een aparte schakelaar te bedienen of aan de verlichting in de badkamer te koppelen. Het is aan te raden om hiervoor een erkend installateur in te schakelen.