Baden

Badkuip kopen

Wil je een bad kopen? Een belangrijk onderdeel voor jouw badkamer, mits er ruimte is; een bad. Of je nou een voorkeur hebt voor een zitbad, ligbad, hoekbad of een vrijstaand bad, of misschien zelfs een luxe whirlpool, Douchezaak.nl heeft een ruime keus aan verschillende baden. Zo kun je altijd een bad kopen die goed bij de badkamer past en aansluit op jouw wensen. Een bad geeft ruimte aan tenminste 1 persoon, maar je kunt ook een ruime badkuip kopen voor 2 personen of meer. In de meeste gevallen is het bad in combinatie aangesloten op een douche, zodat er niet alleen een badkraan is om de badkuip te vullen, maar ook een douchekop om te gebruiken voor het douchen of het uitspoelen van het bad. De mogelijkheden zijn natuurlijk afhankelijk van de ruimte in jouw badkamer en de voorkeuren die je hebt voor stijl; baden komen in allerlei materialen en kleuren. Bovendien is het ene bad luxer dan het andere.

Soorten baden

Als je een bad wilt kopen dan is het soort heel afhankelijk van wat je krijgt. Wij hebben baden in zes verschillende categorieën:
  • Ligbaden
  • Hoekbaden
  • Vrijstaande baden
  • Zitbaden
  • Whirlpool baden
  • Bubbelbaden

Zitbad en ligbad

Wil je een bad kopen? Dan kun je overwegen om een zitbad of ligbad te kopen. In een ligbad is er voldoende ruimte om lang uitgerekt te liggen of comfortabel te kunnen zitten. In een ligbad van acryl blijft de temperatuur langer op peil en je kunt een lange tijd achter elkaar blijven ontspannen. Als je ervan houdt om lang in bad te gaan dan is een badkuip van acryl dus zeer geschikt voor je. Een zitbad is een bad waarbij er voldoende ruimte is om zittend te baden. Je kunt dus niet liggen in een zitbad, maar de badkuip neemt wel minder ruimte in. De afmetingen van een zitbad kunnen afwijken, maar in de meeste gevallen zit er een verhoging in het bad waar iemand op kan zitten. Overigens hebben zowel zitbaden als ligbaden vaak een antisliplaag, zodat er ook veilig in de badkuip gestaan kan worden voor bijvoorbeeld een douche.

Hoekbad en vrijstaand bad

Ga je een bad kopen? De grootste keus die je moet maken is de keuze voor de vorm van het bad. De grootste onderverdeling is in hoekbaden en vrijstaande baden. Natuurlijk is het voornamelijk afhankelijk van de badkamerruimte wat het beste uitkomt. Wij bieden een groot assortiment aan merken zoals Villeroy & Boch, Wiesbaden en Xenz. Een hoekbad is een ligbad dat geïnstalleerd kan worden in de hoek van jouw badkamer. Dit is vaak een ruimtebesparende optie omdat de badkuip aan de ene kant tegen de muur gemonteerd is. Dit is qua stevigheid een goede optie. Wel is geadviseerd om er zeker voor te zorgen dat de muren van je badkamer goed stevig en afgewerkt zijn. Een vrijstaand bad neemt meer ruimte in, maar is verder niet afhankelijk van andere onderdelen om te blijven staan. Het vrijstaande bad kan verzwaard worden om op de plek te blijven, of zelfs op andere manieren worden vastgemaakt. Er zijn vrijstaande baden met pootjes voor een klassiekere uitstraling. Bekijk ons assortiment met alle vrijstaande baden.

Whirlpool baden en bubbelbaden

Whirlpool bad of bubbelbad kopen? De bubbelbaden en de whirlpool baden staan echt bekend als luxe baden. Door een bubbelbad of een whirlpool bad aan te schaffen kun je heerlijk genieten in je eigen badkamer. In een bubbelbad kun je heerlijk ontspannen door de massage die je krijgt van de opkomende bubbels en het is ook nog eens goed voor de bloedsomloop.

Extra accessoires voor het bad kopen

Naast een badkuip kopen, kun je ook accessoires zoals een badplank kopen voor extra comfort. Bij Douchezaak kun je vele bad accessoires kopen zoals badkussens, badmatten en reinigingsmiddelen.

Alle maten baden beschikbaar

Wil je een badkuip kopen? Dan is het erg belangrijk om goed naar de afmetingen van het bad te kijken. Als je een bad wilt kopen wil je natuurlijk het ultieme comfort en lekker zitten en/of liggen in je nieuwe bad. Bekijk daarom goed voordat je een bad koopt hoe groot het bad moet zijn. Wij hebben vrijwel elke afmeting beschikbaar zo is de kans dat jij bij ons slaagt groot.

Bad kopen advies

Wij van Douchezaak.nl begrijpen dat een bad kopen niet makkelijk is. Daarom staan we altijd voor je klaar met advies. Wij zijn te bereiken via: de live chat, telefonisch of via de mail. Naast deze opties kun je ook een afspraak maken met één van onze verkopers om langs te komen in onze showroom. Zo kun je alle baden uitproberen en het meest geschikte bad kopen.

Badkuip kopen bij Douchezaak.nl

Als je een badkuip wilt kopen ben je zeker bij Douchezaak op het juiste adres. Douchezaak heeft 600m2 aan showroom waar je alles kunt komen bekijken. Als je online wilt bestellen is dit ook mogelijk. Wij bieden 14 dagen bedenktijd als je iets via de webwinkel besteld. Welke soorten baden zijn er? De verschillende soorten baden zijn: Ligbad, bubbelbad, hoekbad, zitbad, vrijstaand bad, half vrijstaand bad, duobad, douchebad en een rond bad. Welke afmetingen hebben de meeste ligbaden? De meeste badkuipen hebben de afmeting 180x80 centimeter of 170x75 centimeter. Van welk materiaal zijn de meeste baden gemaakt? De meeste baden zijn gemaakt van de volgende materialen: Acryl, ABS, Plaatstaal of Quaryl.