Zitbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
v105x70.137417478709874
€ 165,00
Gratis bezorgd Levertijd: 2 tot 3 weken
v1051
€ 165,00
Gratis bezorgd Levertijd: 2 tot 3 weken
Aqualine Jizera rechthoekig bad 120x70 wit
€ 185,00
Gratis bezorgd Levertijd: 2 tot 3 weken
Aqualine geëmailleerd stalen bad 120x70cm wit
€ 198,00
Gratis bezorgd Levertijd: 2 tot 3 weken
72201
€ 369,00
Gratis bezorgd Levertijd: 2 tot 3 weken
72201
€ 398,01
Gratis bezorgd Levertijd: 2 tot 3 weken
72201
€ 409,00
Gratis bezorgd Levertijd: 2 tot 3 weken
72913-jazz-cesta
€ 388,00
Gratis bezorgd Levertijd: 2 tot 3 weken
119024
€ 172,23
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 2 weken
Neuer Marinella
€ 149,00
Levertijd: 1 werkdag

Een zitbad voor volwassenen kopen

Waarom een zitbad kopen? Een zitbad voor volwassenen neemt minder ruimte in beslag en kan daarom een perfecte oplossing zijn als je weinig ruimte hebt in de badkamer en toch graag in bad gaat. Bij Douchezaak zijn zitbaden verkrijgbaar in verschillende designs en afmetingen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen.

Wat is een zitbad?

Wat is een zitbad? Een zitbad lijkt op een normale badkuip, maar is wat kleiner. Zoals de naam het al zegt, kun je in dit bad niet liggen, maar zitten. Hierdoor bespaar je ruimte en dat maakt dit type bad geschikt voor kleine badkamers. Daarnaast kan het zijn dat je al een ruime douchecabine in je badkamer hebt en dat er daardoor beperkte ruimte overblijft voor een bad. Een zitbad voor volwassenen biedt hiervoor de perfecte oplossing. Het grote verschil tussen een zitbad en een ligbad is dus of je erin kunt zitten of liggen. Daarnaast is een zitbad een stuk kleiner dan een ligbad.

Een vrijstaand kunststof model voor kinderen

De meeste zitbaden moeten ingebouwd worden en zijn geschikt voor volwassenen. Wij kregen echter vaak de vraag of er ook een vrijstaand zitbad is voor kinderen die kan worden verplaatst als deze niet meer wordt gebruikt. Daarom bieden wij een speciaal badje aan die vrijstaand gebruikt kan worden en zeer licht is, dit is het Marinella bad. Deze kan dus ook eenvoudig weer opgeborgen worden als je deze niet gebruikt. Het ideale bad voor kleine kinderen! Gewone zitbaden voor volwassenen kunnen ook geschikt zijn voor kinderen, alleen kinderen kunnen wel helemaal liggen in een zitbad voor volwassenen. Blijf dus daarom altijd goed in de buurt als je je kind in een bad voor volwassenen doet.

Zitbad kopen en online bestellen

Wil je een specifiek badkamer product of zitbad kopen? Dan is de kans groot dat wij je verder kunnen helpen. Ook als het betreffende product niet is opgenomen op onze webshop. Neem in dat geval even contact met ons op. Heb je genoeg ruimte in de badkamer en wil je daarom liever iets anders dan een zitbad? Kijk dan even bij onze andere baden, zo bieden we namelijk ook ligbadenhoekbadenvrijstaande baden en bubbelbaden aan. Wat is een zitbad? Een zitbad is een kleinere variant van een bad waarin je enkel kunt zitten en niet in kunt liggen. Het grote voordeel van dit type bad, is dat ze minder ruimte innemen dan een ligbad. Waarom een zitbad kopen? Een zitbad neemt minder ruimte in je badkamer dan een ligbad. Doordat het bad kleiner is zit het bad sneller vol waardoor je minder water nodig hebt om in bad te gaan. Van welk materiaal wordt een zitbad gemaakt? Bij Douchezaak.nl verkopen wij zitbaden van 4 verschillende soorten materialen: Acryl, staal, ABS en polypropyleen.