Badkamer inspiratie voor allerlei stijlen

Ben je van plan om je badkamer opnieuw in te inrichten of compleet verbouwen? In dat geval is het fijn om badkamer inspiratie op te doen en aan de hand van je eigen wensen er een droombadkamer van te maken. De badkamer is niet alleen een praktische ruimte om je tanden te poetsen, haren in model te brengen of te scheren, maar ook een ruimte waar je ontspanning vindt. Bijvoorbeeld door heerlijk lang te badderen of door uitgebreid de tijd te nemen om optimaal van een douche te genieten. Wij geven je daarom graag volop badkamer inspiratie, zodat je van je eigen badkamer een ideale plek maakt in je favoriete badkamerstijl. Dat doen wij in beeld met foto’s van eerder verkochte badkamers, maar ook met het aanreiken van concrete ideeën en tips.

Badkamer inspiratie: leuke ideeën voor verschillende badkamerstijlen

Bij het vernieuwen van de badkamer is het mogelijk om de ruimte in een specifieke stijl in te richten. Er is wat dat betreft volop badkamer inspiratie voorhanden met leuke ideeën voor het inrichten van een industriële badkamer of landelijke badkamer. Vind je een stijlvolle en luxe uitstraling helemaal geweldig? In dat geval is het aan te raden om inspiratie op te doen met voorbeelden van zwarte badkamers. Elke badkamerstijl heeft weer andere kenmerken. Bij een industriële inrichting is er sprake van robuuste en stoere designs. In een landelijke badkamer zijn natuurlijke materialen met zandtinten bijvoorbeeld populair, zoals marmerlook tegels. In een zwarte badkamer combineren zwarte vloertegels prachtig met een zwarte wastafel. Zo zijn er nog veel meer badkamerstijlen te onderscheiden, van klassiek tot modern en van minimalistisch tot romantisch.

De landelijke badkamer

Een landelijke stijl in de badkamer kan op veel verschillende manieren geïnterpreteerd worden. De stijl is namelijk goed te combineren met andere stijlen, ga je bijvoorbeeld voor klassiek landelijk, of ben je meer van een stoere look? Beiden kan, en in deze blog vertel ik je graag meer over hoe je je badkamer een landelijke sfeer geeft.

Lees alles over de landelijke badkamer

Minimalistische badkamer

De badkamer is de ruimte waar je de dag begint en eindigt. Des te fijner is het als de ruimte netjes en geordend is, en geen rommel. Een minimalistische badkamer is netjes, ruimtelijk en rustgevend. Hoe kan je deze look creëren? Ik vertel je graag waar je rekening mee moet houden en wat je kan doen om de ruimte rustig te houden.

Lees alles over de minimalistische badkamer

Welness badkamer

Voor het ultieme wellness gevoel hoef je tegenwoordig geen dagje weg meer te boeken: Voor net zo’n ontspannen ervaring als een dagje sauna duik je gewoon je eigen wellness badkamer in! Je leest alles over wellness in de badkamer en wat je daar voor nodig hebt.

Lees alles over de welness badkamer

En suite badkamer

De badkamer is een plek om te ontspannen, de dag te starten, even tot jezelf te komen of de dag te eindigen. Hoe heerlijk is het dan als je zo vanuit je bed het bad in kan rollen? Of andersom! Met een en suite badkamer heb je een open badkamer aan je slaapkamer vast.

Lees alles over de En suite badkamer

Bekijk foto's van eerder verkochte badkamers

Wil je badkamer inspiratie opdoen die tot de verbeelding spreekt, dan zijn er hieronder allerlei voorbeelden te bekijken van badkamers die we hebben verkocht. Een beeld zegt vaak meer dan woorden, omdat je direct een indruk krijgt van hoe je badkamer er in het echt uit kan komen te zien. Daarbij heb je natuurlijk de mogelijkheid om je eigen fantasie los te laten op de foto’s met badkamer inspiratie. Bijvoorbeeld door een net wat grotere wastafel te kiezen of door in plaats van een wastafel een waskom in de badkamer te plaatsen. Zo kan je eveneens de grootte van de tegels aanpassen of een andere douchecabine nemen. De foto’s met badkamer inspiratie zijn dan ook bedoeld om je eigen ideeën op een meer concrete manier vorm te geven.

Hieronder een kleine greep uit de collectie. Liever alle afbeeldingen bekijken? Dat kan ook!

Nog meer badkamer inspiratie

Er valt nog veel meer badkamer inspiratie op te doen. Zo is het bijvoorbeeld eveneens inspirerend om de nieuwste badkamertrends te volgen. Onze badkamer blogs staan boordevol ideeën, maar je ontdekt er ook praktische informatie. Bijvoorbeeld hoe het met het gasverbruik in de badkamer is gesteld of welke planten ideaal zijn om je badkamer een natuurlijke boost te geven. Door alle badkamer inspiratie, zoals met foto’s van badkamers en ideeën te combineren, kom je vanzelf op gedachten om je eigen ideale badkamer samen te stellen. Wij hebben daarvoor in elk geval alles in huis, van tegels tot baden en van kranen tot badkamermeubels. Komt er inspiratie bij je binnen? Noteer je ideeën om je badkamer beetje bij beetje vorm te geven.

Badkamertrends 2022

Een nieuwe badkamer! Leuk! Dan ga je je natuurlijk verdiepen in wat handig is, de indeling, het budget, maar natuurlijk ook wat de badkamertrends voor 2022 zijn. Wat hebben we als nieuwste trends zien verschijnen? En welke badkamer trends blijven we zien? Wat is dit jaar nieuw verschenen? Lees meer

Wat kost een badkamer?

Allemaal hartstikke leuk natuurlijk die mooie badkamer producten. Maar dat zal dan ook wel wat kosten! Niks is minder waar, je kunt tegenwoordig voor hele mooie prijzen een badkamer samenstellen die echt van deze tijd is. Geheel afgestemd op jouw voorkeuren. Je zult verbaast zijn over de mogelijkheden. Lees meer

Laat een 3D ontwerp maken in de showroom

Je kan al je eigen ideeën opschrijven, foto’s bij elkaar verzamelen en vervolgens concrete stappen maken door een 3D ontwerp te laten maken in de showroom. Neem je wensen en eventueel voorbeeld van droombadkamers mee naar de showroom. Onze badkameradviseur gaat graag met je in gesprek om je wensen in kaart te brengen. Het resultaat is in elk geval een 3D ontwerp van een toekomstige badkamer waar je nu alleen nog maar van droomt. Het voordeel van een 3D ontwerp van de badkamer is dat je ziet welke onderdelen goed bij elkaar passen. Zo kan je ook meteen zien of een van de onderdelen toch niet helemaal in het perfecte plaatje past. Dat is dan direct aan te passen om er een echt goed beeld van te krijgen. Je kan ook meerdere indelingen laten uitbeelden en een stijl kiezen die echt bij je past. Uiteraard denkt onze badkamerspecialist met je mee in inspirerend en in praktisch opzicht.

Laat geheel vrijblijvend een 3D ontwerp maken op basis van jouw voorkeuren. Een badkamerspecialist helpt je met het uitzoeken van de juiste producten.