Betaalmogelijkheden

Betalen. Waarschijnlijk het minst leuke onderdeel van uw bestelproces, maar gelukkig maken wij het u zo makkelijk mogelijk. Via onderstaande betaalmethodes kan er afgerekend worden bij Douchezaak. Vervolgens wordt er per betaalmethode extra informatie weergegeven over de wijze van betalen. Dit zijn stuk voor stuk bekende betaalmethodes die werken via een beveiligde verbinding.

  • Betalen met iDEAL
  • Betalen met Bancontact
  • Betalen met American Express
  • Betalen met Maestro
  • Betalen met Mastercard
  • Betalen met Visa
  • Betalen met PayPal
  • Betalen in 3 termijnen via In3 (zonder rente)

iDEAL

iDeal wordt veelvuldig gebruikt in Nederland. Met iDeal kunt u snel, eenvoudig en vertrouwd afrekenen via je je eigen bank. De meeste banken maken gebruik van een app waardoor het afrekenen via de mobiel ook zeer eenvoudig verloopt. Een ander voordeel van iDeal betalingen is dat de betaling direct op de rekening staat. Hierdoor kunnen bestellingen meteen worden verwerkt en dus ook snel worden verstuurd.

In 3 termijnen betalen (zonder rente)

Betaalt u de aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaalt u het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koopt u binnen uw budget uw favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Het eerste deel betaalt u meteen bij het bestellen van de producten, het tweede deel betaalt u na een maand, het resterende bedrag moet worden voldaan na 2 maanden.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan u contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

PayPal

Bij deze betaalmethode wordt 3,4% extra in rekening gebracht

Om via Paypal te betalen moet er eerst een account aangemaakt worden bij Paypal. Betrouwbaarheid staat voorop bij Paypal. Via deze betaalmethode hoeven er geen creditcard of betaalrekeningen aan derden gegeven te worden om de betaling te voldoen. Het account is tijdelijk gekoppeld aan je e-mailadres, zo kan er worden betaald middels een e-mailadres.

American Express

Bij deze betaalmethode wordt 4% extra in rekening gebracht

Wilt u liever met een creditcard betalen? Dat is bij Douchezaak mogelijk met American Express. Dit is één van de bekendste merken ter wereld als het gaat om creditcard betalingen. Het voordeel bij American Express is dat je wereldwijd kunt betalen en je airmiles spaart met normale uitgaven.