Rond bad

per pagina
Sorteer op sort-descending
4004520.1
€ 6.326,15
Gratis bezorgd Levertijd: Voor 13:00 besteld, volgende (werk)dag in huis
278613 Solidround
€ 6.022,17
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Xenz Max vrijstaand bad 160 glanzend wit
€ 5.376,94
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 5 werkdagen
Xenz Max vrijstaand bubbelbad 160 mat wit/chroom
€ 8.009,99
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar de levertijd
Xenz Max vrijstaand bubbelbadbad 160 wit/chroom
€ 6.050,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Xenz Max vrijstaand bubbelbad 160 mat wit/RVS
€ 9.740,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar de levertijd
Rotman Whirlpools Xenz Max 24 bodem BT +KL elektr foto3
€ 10.030,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar de levertijd
Xenz Max vrijstaand bubbelbad 160 glanzend wit/black tinn
€ 7.297,99
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar de levertijd
Xenz Max vrijstaand bubbelbad 160 glanzend wit/RVS
€ 7.058,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar de levertijd
2
€ 2.499,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
BB02_1
€ 1.968,20
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Polysan Oblo rond bad met supportframe 165x165 wit
€ 1.598,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 2 weken
Polysan Royal rond bad met supportframe 173x173 wit
€ 1.435,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 2 weken
38971
€ 1.399,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 2 weken
Xenz Max vrijstaand bad 160 glanzend wit
€ 3.496,68
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag

Rond bad kopen

Rond bad kopen? Heb je een grote badkamer en wil je wat anders dan een standaard bad in de vorm van een rechthoek? In dat geval is het mogelijk om de plaatsing van een rond bad te overwegen. De ronde vorm is origineel en bovendien is er nog een extra voordeel. Zo biedt het bad ruimte om met meer dan een persoon te baden. Het is bijvoorbeeld ideaal om samen met je partner in bad te stappen en heerlijk te ontspannen in het warme water. Douchezaak.nl heeft allerlei soorten ronde baden in het assortiment. Zo bieden we onder meer de mogelijkheid om een vrijstaand rond bad aan te schaffen.

Luxe uitstraling met rond bad

Een rond bad geeft je badkamer een stijlvolle en luxe uitstraling. Ronde baden zijn er uiteraard in allerlei soorten en maten. Ook het materiaal van de badkuip varieert. Acryl is materiaal dat perfect is voor ronde baden net als voor andere ligbaden. Het is namelijk materiaal dat over unieke eigenschappen beschikt. Bijvoorbeeld over het vermogen om het badwater gedurende een lange periode op temperatuur te houden. In een rond bad van acryl geniet je dan ook nog langer van het badderen. Er zijn bij baden met een ronde vorm een aantal aandachtspunten van belang. Het gaat dan onder meer om praktische zaken, zoals de afmeting van het bad. Daarnaast is het belangrijk om op het comfort te letten. Het is tijdens het baden belangrijk dat je met een comfortabele houding in bad ligt. Dat is onder meer het geval als er sprake is van een liggende en hellende rug.

Positie van het ronde bad

Je hebt met betrekking tot de positie van de plek van het ronde bad verschillende mogelijkheden. Als de badkamer groot genoeg is en veel ruimte biedt, is het bijvoorbeeld mooi om het royale bad in het midden te plaatsen. Het is ook mogelijk om het bad wat dichter nabij een muur te plaatsen indien er minder ruimte beschikbaar is. Of in een badkamer die lang en minder breed is wat verder naar achteren. Het is ook mogelijk om daarbij voor een douche in bad te kiezen, zoals een luxe regendouche. Verder bieden ronde baden ook de gelegenheid om deze in de vloer te verwerken. Op deze manier geeft je de badkamer een nog exclusievere uitstraling mee. Wij hebben voor wat betreft de vrijstaande plaatsing of verwerking in de vloer verschillende opties beschikbaar.

Kwaliteit verzekerd

Koop je bij Douchezaak.nl een rond bad dan ben je van de beste kwaliteit verzekerd. Wij garanderen een hoge kwaliteit omdat wij gerenommeerde merken aanbieden. Een hoge kwaliteit draagt bij aan de luxueuze en exclusieve uitstraling in je badkamer. Bovendien is er daarmee sprake van een lange levensduur. Zo geniet je vele jaren van het baden in een rond bad in je badkamer. Het spreekt voor zich dat ronde baden extra opvallen als blikvanger en daarmee ook bijdragen aan de uitstraling. Heb je advies nodig of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Douchezaak.nl.

Rond bubbelbad kopen?

Ook bestaan er ronde bubbelbaden. Een bubbelbad maakt bubbels door het gebruik van lucht en/of waterjets. Deze bubbels creëren een heerlijk gevoel die een normaal bad niet heeft. De bubbels van een bubbelbad kunnen als een massage ervaren worden en zijn heerlijk ontspannend. Wil je een rond bubbelbad kopen? Dan ben je bij Douchezaak.nl op het juiste adres.

Hoe kies je een ronde badkuip?

Er zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden als je een rond bad kiest. Denk eerst aan de afmetingen van het bad. Het moet groot genoeg zijn om er comfortabel in te passen voor jou en je gezin, maar niet te groot dat het moeilijk schoon te maken wordt en dat er te weinig ruimte over blijft. Ten tweede, denk aan het materiaal waarvan de kuip gemaakt is. Sommige materialen, zoals acryl, zijn duurzamer en gemakkelijker schoon te maken dan andere. Ten derde, denk na over eventuele extra opties. Sommige baden hebben meer opties dan andere, zoals een zitplateau. Tenslotte, overweeg de prijs. Ronde badkuipen kunnen in prijs variëren van een paar honderd euro tot enkele duizenden. Kies er een die bij je budget en je behoeften past.

Wat zijn de voordelen van een ronde badkuip?

Er zijn een paar voordelen van een rond bad. Ten eerste kunnen ze mooier ogen in je badkamer dan andere badvormen. Ze kunnen ook gemakkelijker schoon te maken zijn omdat er geen scherpe hoeken zijn waarin vuil en viezigheid zich kunnen ophopen. Bovendien kunnen ze een meer ontspannende ervaring geven omdat je je volledig in het bad kunt onderdompelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je knieën of ellebogen tegen de harde randen stoten.

Wat zijn de verschillende soorten ronde badkuipen?

Ben je op zoek naar een ronde badkuip en weet je niet zeker welk type geschikt is voor jou? Er zijn veel verschillende soorten op de markt, van vrijstaand tot ingebouwd, en van acryl tot solid surface. Een ronde inbouw badkuip is ontworpen om vlak met de omringende muur geïnstalleerd te worden. Inbouw badkuipen zijn meestal gemaakt van acryl, een stevig materiaal dat gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Ze kunnen ook gemaakt zijn van solid surface. Daarnaast kun je ook kiezen voor een ronde vrijstaande badkuip. Deze badkuipen zijn niet aan een muur bevestigd en staan volledig vrij. Ook deze zijn meestal gemaakt van acryl, wat duurzaam is en goed bestand is tegen krassen. Verder zijn er badkuipen met een hoogglans afwerking en je hebt ronde baden met een matte afwerking. Welke het beste is voor jouw badkamer hangt volledig af van je wensen en voorkeuren. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de live chat of stuur een e-mail.