Ronde spiegel met riem

per pagina
Sorteer op sort-descending
Sapho Orbiter LED licht ronde spiegel met band 70 mat zwart
Special Price € 520,20 Regular Price € 578,00
Gratis bezorgd
Sapho Orbiter LED licht ronde spiegel met band 60 mat zwart 2 (2)
Special Price € 467,10 Regular Price € 519,01
Gratis bezorgd
Sapho Orbiter ronde spiegel met band 60 zwart
Special Price € 260,10 Regular Price € 289,00
Gratis bezorgd
Sapho Orbiter ronde spiegel met band 50 mat zwart
Special Price € 224,10 Regular Price € 249,01
Gratis bezorgd
Sapho Orbiter ronde spiegel met band 70 mat zwart
Special Price € 295,20 Regular Price € 327,99
Gratis bezorgd
Wiesbaden Cinto ronde LED spiegel met band 80 cm mat zwart
Special Price € 269,10 Regular Price € 299,00
Gratis bezorgd
Wiesbaden Cinto ronde LED spiegel met band 60 cm mat zwart
Special Price € 183,19 Regular Price € 229,00
Gratis bezorgd
3603-V
€ 254,27
Gratis bezorgd
3601
€ 518,10
Gratis bezorgd

Ronde spiegel met riem: functioneel en decoratief

Het is altijd handig om in de badkamer een spiegel te hebben hangen. Deze bevindt zich doorgaans boven de wastafel omdat je daar dagelijks je gezicht verzorgt, tanden poetst en handen wast. Aangezien de badkamer steeds meer aandacht krijgt qua styling is het mogelijk om daar bij de keuze voor een badkamerspiegel rekening mee te houden. Een ronde spiegel met riem is wat dat betreft niet alleen functioneel, maar ook nog eens bijzonder decoratief. Het geeft de uitstraling in de badkamer net even wat extra’s als je de keuze maakt voor een ronde spiegel met riem.

Ronde spiegel met riem van PU leer

In het aanbod van Douchezaak.nl zijn deze functionele en decoratieve spiegels met rond design en riem beschikbaar. De riem is niet zomaar een riem, want het betreft hier een PU lederen band van de hoogste kwaliteit. De riem bevindt zich rond de spiegel en is als hanger te bevestigen in de badkamer. Dat staat schitterend in de badkamer, maar is ook nog eens extra functioneel. Door de aanwezigheid van de band is het namelijk mogelijk om de spiegel naar je toe te trekken als je bijvoorbeeld je gezicht van heel dichtbij wilt bekijken. Er is bovendien rekening te houden met de kleur en het materiaal van de badkamerspiegel.

Variatie in kleur, materiaal en merk

De ronde spiegels met riem zijn vervaardigd van uiteenlopende materialen en van verschillende merken afkomstig, zoals van Sapho en DATEG. De verscheidenheid in uitvoeringen maakt het je gemakkelijk om met specifieke voorkeuren rekening te houden. Zo heb je als het om het materiaal gaat de keuze uit RVS of aluminium. Ten aanzien van de kleur is het mogelijk om de keuze te maken tussen een zwarte of een matzwarte afwerking. Er is bovendien de mogelijkheid om de keuze te laten vallen op een ronde spiegel met LED verlichting is uitgevoerd. De verlichting is dan in te schakelen met het bedienen van een touch sensor. Op deze manier is het mogelijk om onder meer je gezicht gedetailleerd van dichtbij te bekijken. Bovendien is LED verlichting natuurlijk ook ideaal om in de badkamer een relaxte sfeer te creëren. Dat is bijvoorbeeld een uitkomst als je lekker in bad wilt ontspannen met een optimale sfeerverlichting. Verder biedt de diversiteit in ons aanbod de gelegenheid om rekening te houden met de afmetingen van de ronde spiegel met riem. Er zijn wat dat betreft kleinere en grotere uitvoeringen beschikbaar.