Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: voor 10 uur vanochtend.

Badkamer ontwerpen

Wil je een nieuwe badkamer ontwerpen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je bij Douchezaak aan het juiste adres. Via ons programma heb je al altijd een perfect beeld van je toekomstige badkamer voordat je hem daadwerkelijk koopt. De meeste online ontwerpprogramma’s geven geen realistisch en duidelijk beeld van de badkamer. Wij kunnen jouw toekomstige badkamer daarentegen foto-realistisch in 3D laten zien! Je badkamer laten ontwerpen in 3D onder het genot van een kopje koffie en wil je je daarna toch liever verder oriënteren? Dat is ook geen probleem! Het is geheel gratis en vrijblijvend.

Onderaan deze pagina kun je jouw gegevens invullen, er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak voor een 3D tekening!

Badkamer indeling

Badkamer indelingEen badkamer ontwerpen lijkt soms een hele opgave, maar met de juiste werkwijze is succes gegarandeerd. Een badkamer ontwerpen begint bij de juiste badkamer indeling. Om te starten met de vormgeving is het belangrijk om tot de juiste indeling te komen. Bij de badkamer indeling is het van belang om rekening te houden met de grootte van de ruimte, eventuele openslaande deuren en de gewenste loopruimte. Als de ruimte beperkt is dan is er speciaal sanitair beschikbaar zoals afgeschuinde baden, ondiepe badkamermeubelen en verkorte toiletten. Zodra de indeling bekend is kun je de juiste badkamer uitzoeken. Als je een een 3D tekening maakt met één van onze specialisten dan kunnen wij je helpen met de juiste indeling. Meet dan vooraf wel even de lengte, breedte en hoogte van de badkamer op zodat wij precies kunnen bepalen wat er in die situatie mogelijk is.

Een badkamer uitzoeken

Badkamer uitzoeken showroom Bij een badkamer ontwerpen is het van belang dat de gewenste indeling bekend is en het sanitair uitgekozen is. De gewenste functionaliteiten, persoonlijke designvoorkeuren en het budget staan hierbij voorop. Aangezien er duizenden verschillende producten zijn is het altijd handig om je voorafgaand aan een showroombezoek te oriënteren. Zo weet je ongeveer welk sanitair je mooi vindt en voorkom je dat je te snel een keuze maakt. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn welke sfeer je wil creëren in de badkamer dan kun je ook gewoon wat inspiratie opdoen in onze showroom. In de showroom zijn de mooiste producten opgenomen, voor elk budget. Er zijn tevens verschillende complete badkamers opgesteld zodat je kunt ervaren wat er mogelijk is. Daarnaast kunnen onze badkamerspecialisten je natuurlijk helpen met het uitkiezen van het juiste sanitair.

Badkamer ontwerpen in 3D

Als de gewenste indeling bekend is en je het sanitair hebt uitgekozen dan is het uitwerken van het 3D ontwerp de volgende stap. Bij Douchezaak is dit geheel vrijblijvend en je kunt tijdens het 3D badkamer tekenen nog eventuele aanpassingen doorvoeren. Door het laten maken van een 3D badkamer tekening heb je een realistisch beeld van hoe de badkamer eruit komt te zien. Zo kun je vaststellen of het badkamerontwerp geheel aansluit bij je wensen. Bij grotere uitgaves zoals bij een badkamer wil je namelijk niet voor verrassingen komen te staan. Bij Douchezaak begrijpen wij dit heel goed en geven je daarom alle tijd om de keuze te maken onder het genot van een kopje koffie of thee.

3D ontwerp voorbeelden

Maak een afspraak

Je badkamer laten ontwerpen in 3D? Hieronder kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. Wil je liever eerst nog wat meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

     

    Klantbeoordeling