Geberit UP320 set

per pagina
Sorteer op sort-descending
Complete Geberit UP320 set Hammock
€ 1.012,30
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Complete Geberit UP320 set Trevi
€ 585,77
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Complete Geberit UP320 set Carré
€ 673,28
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Complete Geberit UP320 set Trevi
€ 505,61
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Complete Geberit UP320 set Leeds
€ 696,85
Gratis bezorgd Levertijd: 2 werkdagen
Complete Geberit UP320 set Jama Flatline
€ 582,14
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Complete Geberit UP320 set Jama
€ 582,14
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Complete Geberit UP320 set Ideal Standard Connect Aquablade
€ 954,94
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Complete Geberit UP320 set V&B O.Novo
€ 600,31
Gratis bezorgd Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Complete Geberit UP320 set V&B Subway 2.0
€ 1.060,09
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Complete Geberit UP320 set V&B Omnia Architectura
€ 816,34
Gratis bezorgd Levertijd: Verwacht week 9
Complete Geberit UP320 set V&B Avento
€ 974,06
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Complete Geberit UP320 set Neuer Rimfree 2
€ 674,66
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Complete Geberit UP320 set Neuer Rimfree 1
€ 832,63
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Geberit UP320 toiletset kopen

Als het toilet aan vervanging toe is of er komt een extra wc in de badkamer zijn er allerlei mogelijkheden. Daarbij zijn er uiteraard ook altijd een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld als het gaat om de afvoer van het toilet, want je zit daarbij vast aan de bestaande situatie van de riolering. Het is wel mogelijk om deze situatie te veranderen, maar dat kost veel meer werk. Bij de keuze voor een type toilet geldt dat hangtoiletten het meest populair zijn. Daarbij is het handig en gemakkelijk om in één keer een complete set aan te schaffen, zoals een Geberit UP320 set. Hier hebben wij diverse uitvoeringen van beschikbaar in ons aanbod.

Geberit UP320 set: compleet voor installatie

Een Geberit toiletset heeft als voordeel helemaal compleet te zijn voor installatie van het toilet. Geberit staat als merk bekend om de inbouwreservoirs die op een simpele en snelle manier te monteren zijn. Een ander kenmerk is dat er sprake is van een strak design. Overigens zijn er in ons aanbod meerdere designs te onderscheiden. Dat maakt de keuze gemakkelijk om een Geberit UP320 set te kopen die perfect past binnen de stijl van het toilet of de badkamer. Naast het design van de toiletpot geldt dat er ook sprake is van uiteenlopende types drukplaten. Bovendien is er zelfs nog keuze uit verschillende kleuren.

Hangtoilet voor een moderne look

Een hangtoilet uit de Geberit serie biedt meerdere voordelen. In de eerste plaats is er sprake van een moderne look. Dat komt omdat het toilet als het ware aan de muur lijkt te hangen en er dus ruimte onder de toiletpot overblijft. Daar komt dan ook meteen het tweede voordeel vandaan. Een hangend toilet zorgt ervoor dat de vloer eronder op een gemakkelijke manier is schoon te maken. In dat kader is er sprake van een optimaal hygiënisch karakter. Bij een inbouwtoilet als een Geberit UP320 set is het zo dat het inbouwreservoir in de muur komt. Het reservoir wordt daarmee dus aan het zicht onttrokken, waarbij alleen de pot en het bedieningspaneel nog zichtbaar zijn. Er is alleen nog sprake van wat diepteverschil in verband met de ombouw van het inbouwreservoir. Indien er genoeg ruimte is in de badkamer is het nog mogelijk om de muur naar voren te plaatsen. Dan is de ombouw ook niet meer te zien.

Geberit UP320 set met extra functionaliteiten

In ons aanbod hebben wij verschillende modellen beschikbaar en dat betekent dat er ook Geberit sets verkrijgbaar zijn die over extra functionaliteiten beschikken. Bijvoorbeeld als een uitvoering in combinatie met een bidet/sproeier. Of een model dat is uitgevoerd met een slimseat net als een Geberit toilet die met een directflush functionaliteit is uitgevoerd. Overigens is wit de standaard kleur voor een hangtoilet, maar dat neemt niet weg dat wij de gelegenheid bieden om voor een hangtoilet in het zwart te kiezen. Dat staat bijzonder stijlvol in een badkamer met kleuren als antraciet en zwart.