Geberit UP720 set

per pagina
Sorteer op sort-descending
Complete Geberit UP720 set Jama Flatline
€ 581,19
Gratis bezorgd
Complete Geberit UP720 set Leeds
€ 767,59
Gratis bezorgd
Complete Geberit UP720 set Jama
€ 581,19
Gratis bezorgd

Geberit UP720 toilet kopen

Bij het kopen van een nieuw toilet is het aanbod enorm groot. Daarbij is er doorgaans sprake van een voorkeur voor een modern hangtoilet en voor een complete set in één keer aanschaffen. Een Geberit UP720 set is wat dat betreft een populaire keuze. Niet alleen vanwege de uitstekende kwaliteit en hoogwaardig afwerkingsniveau en schitterend design. Ook omdat een Geberit toiletset op een relatief eenvoudige en snelle manier te installeren is. Om al deze redenen heeft Douchezaak.nl een divers aanbod beschikbaar van complete sets in deze serie. Daarbij is er volop ruimte om met verdere persoonlijke voorkeuren rekening te houden.

UP720 spoelsysteem + toilet + drukplaat

Een van de redenen dat een Geberit UP720 set zo populair is, komt omdat het een complete set betreft. Zo koopt u in één keer een spoelsysteem, toilet en een drukplaat om direct klaar te zijn. Het enige wat nog nodig is, betreft de montage van het complete systeem. Uiteraard is het een voordeel om in één keer een complete set aan te schaffen. Een Geberit UP720 set maakt het extra gemakkelijk om een volledig nieuw toilet te installeren. Bij de aanschaf van een set is er bovendien de zekerheid dat alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Zo hoeft u geen moeite te doen om op zoek te gaan naar een apart spoelsysteem, toilet en drukplaat.

Voordelen Geberit UP720 set

Een van de voordelen van een Geberit UP720 set is dat het hier gaat om een set met een hangtoilet. Een dergelijke uitvoering van een toilet is tegenwoordig de standaard. Hoewel er ook nog vraag is naar standaard staande wc-potten is de populariteit van hangtoiletten het grootst. Dat heeft met meerdere aspecten te maken. Zo is de uitstraling van een hangtoilet uit deze Geberit serie natuurlijk veel moderner. Het inbouwreservoir krijgt een plekje in de muur en de drukplaat is er eveneens in weggewerkt. Het reservoir is niet te zien, maar de drukplaat nog wel net als het hangend toilet. De vloer blijft daarbij vrij en dat zorgt voor optimale hygiëne. Ook voor wat de schoonmaak betreft, want het is mogelijk om onder de toiletpot te dweilen. De strakke look maakt echter het grootste onderscheid.

Ruimte besparen

Er is voor een hangend toilet ruimte nodig voor de ombouw van het inbouwreservoir. Een van de kenmerken van een Geberit UP720 set is dat er een optie is om voor een ruimtebesparende uitvoering te kiezen. Het ondiepe karakter maakt het mogelijk om het inbouwreservoir volledig in de wand te verwerken. In dat geval is er dan ook geen ombouw meer zichtbaar en dat bespaart uiteraard ruimte. Er zijn verschillende modellen in ons aanbod die wat dat betreft ondiep zijn uitgevoerd. Zo zijn er ook verschillende functionaliteiten te onderscheiden, bijvoorbeeld een Geberit toilet die met een rimfree systeem is uitgevoerd. Dat betekent dat er geen spoelrand aanwezig is in het toilet. Dat is een extra hygiënische eigenschap. Ook een softclose zitting is een kenmerk, waarbij de bril zachtjes naar beneden zakt en geen geluidshinder veroorzaakt.