Meubelwastafels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meubelwastafels

Meubelwastafels kunnen op allerlei manieren; het blad kan geplaatst worden op beugels, op een meubel of een onderkast. Een meubelwastafel kan hierdoor nog veel sfeer toevoegen aan uw badkamer of doucheruimte. Wanneer de meubelwastafel met beugels geplaatst wordt, komen deze wel in het zicht.

Meubelwastafels design

Waar er altijd wel verschillende vormen wastafels zijn, is een meubelwastafel vrijwel altijd rechthoekig van vorm. Dit komt omdat de diepte van het blad veel kleiner is dan de breedte; een typisch kenmerk van een meubelwastafel. De afwerking van het blad verschilt wel; een ronde voorkant is een design dat vaker voorkomt en dus op een andere manier afgewerkt is. De keramische wastafels zijn meestal rond omdat het van een ander materiaal is; keramiek moet namelijk gebakken worden en door de ronde vorm blijft dit beter heel. In geval van mineraalmarmer en kunststof kan er gekozen worden voor een moderne afwerking met hoeken.

Afmetingen meubelwastafels

Het plaatsen van een meubelwastafel kan op verschillende manieren; gebeurt dit in combinatie met een onderkast, dan is het belangrijk een goede planning te hebben en de juiste afmetingen te weten. De meeste meubelwastafels zijn niet veel dieper dan 45 CM. Ook hier zijn natuurlijk meerdere uitvoeringen te vinden; uw meubelwastafel kunt u uitzoeken op allerlei afmetingen, zodat er altijd wel een passende wastafel te vinden is. Daarnaast kunt u ook kiezen om een dubbele wastafel te nemen.

Soorten meubelwastafels

U wilt natuurlijk ook dat uw badkamer een persoonlijke stijl blijft behouden, en dat kan door een wastafel uit te kiezen welke qua vormgeving goed past bij de rest van uw badkamer. Een meubelwastafel van natuursteen past bij de meeste doucheruimtes en badkamers, daar dit een vrij neutraal design is. Of u nou op zoek bent naar een hangende wastafel, een staande wastafel of andere wensen heeft, bij Douchezaak.nl bent u aan het juiste adres voor goedkope meubelwastafels van goede kwaliteit.