Retourneren

Het is altijd mogelijk dat het bestelde product niet aan je verwachting of wens voldoet. Bij Douchezaak.nl kun je binnen 14 kalenderdagen na levering aangeven dat je het artikel wilt retourneren. Indien je retourzending voldoet aan de voorwaarden, kun je vervolgens het geld terug krijgen.

Controleren
Wanneer je de bestelling ontvangt is het belangrijk dat je de bestelling controleert op beschadigingen en compleetheid. Na het ontvangen van de bestelling heb je 48 uur de tijd om beschadigingen en incomplete producten te melden.

Randvoorwaarden retourneren
Om je retouraanvraag te kunnen accepteren en verwerken vragen wij je om te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De aanvraag wordt gedaan binnen 14 kalenderdagen na levering;
  • Het product is verpakt, indien mogelijk, in de originele verpakking (hier mag niet op geschreven worden of geplakt worden);
  • Het product wordt verstuurd in een omdoos, om te voorkomen dat de verpakking beschadigd.

Indien het product incompleet of beschadigd is zal er waardevermindering op toegepast worden. Wij raden aan om het verzendadres op de doos te vermelden, mocht het pakketje niet aankomen kan deze teruggestuurd worden door het postbedrijf.

Producten die speciaal voor je zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Indien het pakket verloren is gegaan tijdens het retour sturen is Douchezaak daar niet verantwoordelijk voor. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen. Wij adviseren je daarom het pakket aangetekend te versturen. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Retourformulier

Indien je voldoet aan de bovenstaande voorwaarden kan je via het onderstaande retourneerformulier de aanvraag doen. Nadat je dit formulier hebt ingevuld ontvang je binnen 24 uur een reactie met een bevestiging van je aanvraag. Na het ontvangen van deze bevestiging heb je twee weken de tijd om de retourzending te doen.

phone

 

Nadat je dit formulier hebt ingevuld ontvang je binnen 24 uur een reactie met een bevestiging van je aanvraag. Na het ontvangen van deze bevestiging heb je twee weken de tijd om de retourzending te doen. Stuur het pakket niet op zonder bevestiging, indien u niet voldoet aan de voorwaarden kunnen wij uw pakket namelijk niet accepteren en worden de kosten voor de zending in rekening gebracht.

Indien uw retouraanvraag is geaccepteerd en u het pakket vervolgens retour stuurt is het van belang dat je het bonnetje (of track & trace code) van de retourzending bewaard zodat wij de retourzending kunnen achterhalen indien het pakketje niet bij ons aankomt.

Retouradres
Retouren mogen onder bovenstaande voorwaarden worden verzonden worden naar:

Douchezaak.nl
t.a.v. afdeling klantenservice
Eendenparkweg 3
3852 LC Ermelo

Kosten retourneren
Wanneer je een artikel wenst te retourneren dan kun je deze zelf terugbrengen naar onze showroom, hier zijn geen kosten aan verbonden. Aan het retour sturen van producten zijn helaas wel kosten verbonden. Deze worden niet door ons vergoed. Douchezaak.nl vergoedt alleen de kosten van het artikel en de verzendkosten ‘heen’ indien de bestellingen in zijn geheel geretourneerd wordt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Afhankelijk van het product kun je deze per PostNL of ander transportbedrijf naar Douchezaak.nl op laten sturen. De kosten hiervan kunnen variëren afhankelijk van het product.

Afhandeling
Na ontvangst van een volledig ingevulde retouraanvraag dien je jouw bestelling of desbetreffende gedeelte daarvan binnen 14 kalenderdagen ontvangen te zijn. Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending. Het verwerken van retouren kan maximaal 1 week duren. Vervolgens kan het terugstorten plaatsvinden. De termijn van terugstorten varieert per betaalmethode en betreft maximaal 5 werkdagen na het verwerken van de retourzending.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.