Vlakspoel toilet

per pagina
Sorteer op sort-descending
Complete Geberit UP100 set met Villeroy en Boch O. novo Vlakspoel
€ 601,26
Gratis bezorgd

Vlakspoel toilet kopen

Het toilet is in huis een van de meest bezochte plekken en vaak zelfs op meerdere verdiepingen beschikbaar. Dat is vooral in de nacht handig als er een toiletbezoek nodig is en u niet eerst naar beneden hoeft. Als u op zoek bent naar een nieuw toilet zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Zo heeft u bij Douchezaak.nl de mogelijkheid om een vlakspoel toilet te kopen. Dit type toilet biedt meerdere voordelen, waarbij het typerende kenmerk van het plateau in het toilet het onderscheid maakt.

Toilet met plateau

Een van de unieke kenmerken van een vlakspoel toilet is de aanwezigheid van een plateau. Het plateau in de toiletpot vangt als het ware de boodschap op. Deze is dan ook zichtbaar na de toiletgang. Dat biedt als voordeel dat er geen sprake van hinder is van opspattend water, zoals bij toiletten zonder plateau. Het achterom kijken naar de boodschap is op deze manier bijvoorbeeld mogelijk. Dat biedt bijvoorbeeld de gelegenheid om de behoefte te controleren en komt van pas bij onder meer darmziekten of een andere medische aandoening. Een ander uniek kenmerk van een vlakspoel toilet is dat de vormgeving meer bol is en een authentieke look geeft. Een vlakspoel toilet is verder onder meer ook ideaal voor kinderen die bezig zijn met het proces van zindelijk worden. De kinderen zien dan de eigen productie in plaats van dat deze door het water verdwijnt.

Hangend vlakspoel toilet

Een hangend vlakspoel toilet is een moderne uitvoering van een wc en voorziet in een strakke uitstraling. Het voordeel van een hangend toilet is dat deze minder ruimte in beslag neemt, want de vloer blijft vrij. Dat maakt een vlakspoel toilet in hangende uitvoering zowel geschikt voor de badkamer als voor de wc-ruimte. Daar hebben wij complete inbouwsets in het aanbod van beschikbaar. Overigens zijn vlakspoel toiletten qua uitvoering met een plateau vooral populair bij bepaalde doelgroepen. Bijvoorbeeld als het belangrijk is om de behoefte die op de wc is gedaan vanwege medische redenen in de gaten te houden. Tegenwoordig is het namelijk meer gebruikelijk om een diepspoel toilet aan te schaffen. Douchezaak.nl voorziet in elk geval in beide opties en adviseert u indien gewenst graag bij het maken van de beste keuze.