Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.

Badkamer advies op afstand

De deur uit voor een nieuwe badkamer? Dat is niet meer nodig. Wij kunnen je op afstand helpen met het uitzoeken van geschikte badkamerproducten en zelfs een complete badkamer. Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of telefoon. Het is zo eenvoudig dat je door een link aan te klikken in een email al mee kunt doen aan het videogesprek. Het is dus ook echt voor iedereen te gebruiken en natuurlijk geheel vrijblijvend.

Bel direct met ons via 0341-768999 of vul onderaan de pagina het contactformulier in voor het maken van een afspraak.

Hoe werkt het?

Een gesprek op afstand is hetzelfde als een gesprek in de showroom. De punten die tijdens een fysieke afspraak aan bod komen, worden ook besproken tijdens het gesprek op afstand. Net als in de showroom kunnen wij bij het uitzoeken van een complete badkamer alles via een 3D tekening in beeld brengen.

Wat heb je nodig?

Een computer, laptop, tablet of telefoon en een emailadres is het enige wat je nodig hebt om een gesprek op afstand met één van onze badkamerspecialisten te voeren. Voor het gemak is het fijn als het scherm groter maar dat is geen vereiste. Er zijn verder geen speciale programma’s voor nodig. Het is dus voor iedereen toegankelijk.

Neem contact op of maak een afspraak

Neem direct contact met ons op via 0341-768999. Liever niet direct contact maar maak je liever een afspraak voor een later moment? Vul dan onderstaande contactformulier in.

     

     

    Klantbeoordeling