Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: morgenochtend voor 10 uur.

Riho

Toon
resultaten
Toon
resultaten

Riho baden

Riho is al 30 jaar het baden merk van Nederland. De topkwaliteit van de Riho baden is dan ook direct te zien. Er wordt niet alleen rekening gehouden met de uitstraling van de Riho baden, maar er wordt ook hard gewerkt aan het comfort. Het topmerk staat volledig achter de kwaliteit van de ligbaden en vrijstaande baden en geeft daarom maar liefst 10 jaar garantie.

Alle series zijn van dezelfde topkwaliteit en bieden hetzelfde goede ligcomfort. Toch zijn er bepaalde series die erg populair zijn. Is het dus nog niet helemaal duidelijk welk bad het wordt? Kijk dan even naar de series Sobek, Bilbao, Carolina, Lima of Lusso.

Riho bubbelbaden

Naast de standaard Riho baden heeft het topmerk ook bubbelbaden. De Riho bubbelbaden, ook wel whirlpools genoemd, zijn voorzien van luxe systemen. Het populairste systeem is de Riho Easypool. Deze systemen bestaan uit lucht of waterjets. De luxere 3.0 systemen zijn zowel van lucht- als waterjets voorzien. Daarnaast beschikken deze bubbelbaden over Led kleurenverlichting en een bluetooth speaker. Er zit maar liefst 10 jaar garantie op de ligbaden en 3 jaar op de whirlpool systemen.

Bekijk de baden

Er is veel informatie te vinden op onze webshop. Daarnaast zijn sommige baden ook te bezichtigen en te testen in de showroom. Kom gerust langs voor informatie over de verschillende baden. Onze badkamerexperts kunnen u helpen met de zoektocht naar het perfecte ligbad of vrijstaande Riho bad. Nu al meer weten? Neem dan direct contact met ons op!

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: morgenochtend voor 10 uur.