Facebook iconInstagram iconPinterest icon

Geberit

Toon
van de 84 resultaten
Toon
van de 84 resultaten

Geberit toiletten

Het merk Geberit maakt al 50 jaar inbouwreservoirs en is uitgegroeid tot het topmerk voor toilet spoelsystemen. Geberit toiletten zijn uiterst betrouwbaar. Als er wordt gekozen voor een hangtoilet met een inbouwreservoir dan wordt het reservoir in de muur gemonteerd. Het laatste wat je dan wil is dat er lekkage of andere problemen met het reservoir ontstaan.

Naast de goede betrouwbaarheid van de systemen zijn de reservoirs waterbesparend, en dus goed voor het milieu. Er kan namelijk gekozen worden voor een grote spoeling en en kleine spoeling. Zo wordt er bij een kleine boodschap niet onnodig water verspild.

Vanwege de universele aansluiting is elk hangtoilet op het spoelsysteem aan te sluiten. Bij staande toiletten moet de installateur het toilet en het reservoir goed op elkaar afstemmen, het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij de aankoop.

Geberit sanitair

Geberit sanitair heeft verschillende producten voor in de toiletruimte of badkamer. Voor elke situatie is er een geschikt spoelsysteem en een bijbehorende drukplaat verkrijgbaar. Naast de standaard UP100 en UP320 inbouwreservoirs zijn er ruimtebesparende reservoirs of spoelystemen voor in de hoek. Daarnaast zijn er verschillende drukplaten verkrijgbaar die aansluiten op de stijl van de ruimte.

Geberit toiletsets

Omdat er veel verschillende opties zijn is het soms lastig om een geschikt spoelsysteem, drukplaat en toilet uit te zoeken. Daarom hebben wij verschillende toiletsets samengesteld waardoor je in één keer de juiste producten bij elkaar hebt. En deze toiletsets zijn natuurlijk allemaal voorzien van het betrouwbare Geberit inbouwreservoir.

Hulp nodig bij het uitzoeken van een spoelsysteem of complete toiletset? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat!

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.