Wil jij je beter voelen tijdens de koude winterdagen, je spieren herstellen na een intensieve sportsessie of je simpel weg een stuk vitaler voelen? Dan is de Sunshower de uitvinding voor jou! Voor elke badkamer is er een passend model van Sunshower. Zo zijn er opbouw en inbouwvarianten én een model dat geschikt is voor een badkamer met stoomcabine. De Sunshower is standaard uitgerust met een infrarood spectrum en kan uitgebreid worden met een UV functie. Bovendien is hij in verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor de Sunshower in elke badkamer past.

Infrarood

Douchen met de Sunshower biedt veel gezondheidsvoordelen. De infrarood bestaat uit twee golflengtes: een korte golf en een middengolf. Dit dringt diep door in je lichaam en zorgt ervoor dat je lichaam opwarmt, wat resulteert in de volgende voordelen:

1. Verlicht spier- en gewrichtspijn

De Sunshower zorgt voor een aangename warmte, waardoor jouw spieren en gewrichten beter kunnen ontspannen. Dit zorgt voor (tijdelijke) pijnverlichting, maar ook voor een beter herstel na bijvoorbeeld een sportsessie. Dit maakt de Sunshower dus super geschikt voor (top)sporters en mensen met reuma.

2. Je voelt je fitter & vitaler

Een warme douchesessie met de Sunshower zorgt ervoor dat je hele lichaam ontspand. De warme infrarood laat je spieren en gewrichten ontspannen, wat bijdraagt aan een betere nachtrust. Dit alles zorgt ervoor dat je je fitter en vitaler voelt. Bovendien haal je met de Sunshower de ultieme wellness ervaring in huis!

3. Laat je huid stralen!

De infrarood zorgt ervoor dat je poriën verwijden, waardoor je huid effectiever wordt gereinigd. Het resultaat? Een gezonde stralende huid!

UV-licht

Wil jij ook meer energie, een sterker immuunsysteem en je vitamine D op pijl brengen? Dan is de UV-licht uitbreiding van de Sunshower perfect voor jou! Met de laag gedoseerde UV-licht van de Sunshower haal je op een veilige en verantwoordelijke manier de zon naar jouw badkamer. Oftwel; vitamine D het hele jaar door! Ontdek welke voordelen deze vitamine D-boost biedt.

6. Meer energie

Wist jij dat UV-licht een positief effect heeft op de aanmaak van het geluk hormoon endorfine? Hierdoor ervaar je minder stress en voel je je fitter en vitaler. Dit maakt de Sunshower uitermate geschikt voor als je in de winter last heb van een dip. Bovendien draagt zonlicht bij aan een beter nachtritme, zodat je uitgerust weer wakker wordt.

5. Bereid je huid voor op de zomerzon

Een subtiele dosis UVB-licht bevordert de productie van indirect pigment en verdikt de huid, waardoor UV-stralen minder diep doordringen. Hierdoor is jouw huid voorbereid op de zomerzon. Dit zorgt ervoor dat je minder snel kans hebt op ernstige huidschade. Daarentegen stimuleert UVA-licht de vorming van direct pigment, wat resulteert in een subtiele teint.

6. Boost jouw immuunsysteem

Als jouw vitamine D-niveau goed op peil is, werkt jouw immuunsysteem efficiënter. Hierdoor bescherm je jezelf nog beter tegen onder andere virussen of bijvoorbeeld ontstekingen. Geef jouw immuunsysteem een boost met een Sunshower UV-licht sessie!

Kortom; de Sunshower is de investering in jouw welzijn! Het biedt niet alleen ontspanning en pijnverlichting dankzij het infraroodlicht, maar het draagt ook bij aan een stralende huid en een sterker immuunsysteem. De Sunshower shop je hier. Wil je nog meer te weten komen over de Sunshower? Kom dan bij ons langs of neem contact op.