Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: morgenochtend voor 10 uur.

Betaalmogelijkheden

Betalen. Waarschijnlijk het minst leuke onderdeel van uw bestelproces, maar gelukkig maken wij het u zo makkelijk mogelijk. Hieronder staan alle betaalmethodes waar u gebruik van kan maken bij Douchezaak.nl. Dit zijn stuk voor stuk bekende betaalmethodes die werken via een beveiligde verbinding.

Betaalmogelijkheden bij Douchezaak.nl

Via onderstaande betaalmethodes kan er afgerekend worden bij Douchezaak.nl. Vervolgens wordt er per betaalmethode extra informatie weergegeven over de wijze van betalen.

  • Betalen met iDEAL
  • Betalen in 3 termijnen via In3 zonder rente (mogelijk bij een bestelbedrag tussen de €100,- en €3000,-)
  • Betalen met PayPal
  • Betalen door directe bankoverschrijving
  • Betalen met Mister Cash
  • Betalen met Spraypay (10% rente)
  • Betalen met American Express

iDEAL internetbankieren

iDeal wordt veelvuldig gebruikt in Nederland. Met iDeal kunt u snel, eenvoudig en vertrouwd afrekenen via je je eigen bank. De meeste banken maken gebruik van een app waardoor het afrekenen via de mobiel ook zeer eenvoudig verloopt. Een ander voordeel van iDeal betalingen is dat de betaling direct op de rekening staat. Hierdoor kunnen bestellingen meteen worden verwerkt en dus ook snel worden verstuurd.

In 3 termijnen betalen (zonder rente)

Betaalt u de aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaalt u het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koopt u binnen uw budget uw favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Het eerste deel betaalt u meteen bij het bestellen van de producten, het tweede deel betaalt u na een maand, het resterende bedrag moet worden voldaan na 2 maanden.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan u contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Spraypay – betalen in 12, 18, 24 of 3 maanden (10% rente)

Bij deze betaalmethode wordt 10% extra in rekening gebracht

Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop vanaf €250 tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12, 18, 24 of in 36 maanden wil betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd. SprayPay heeft een vergunning van de AFM (vergunningsnummer:12045002) en houden zich aan de eisen van de verleningsverlener en de bestaande wet-en regelgeving. Voor jou een garantie dat je bij Spraypay veilig en verantwoord kunt lenen.

Directe bankoverschrijving

Als er wordt gekozen voor een directe bankoverschrijving dan ontvangt u na het plaatsen van een bestelling ons IBAN nummer en uw ordernummer. Op basis van deze informatie kunt het totaalbedrag overmaken naar de rekening. De bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betaling binnen is.

Mister Cash

In België wordt er vaak gekozen voor de betaalmethode Mistercash. Dit is een veilige en vertrouwde bankomgeving waarmee er afgerekend kan worden met een eigen Belgische bank. Er is geen registratie nodig waardoor er direct afgerekend kan worden.

PayPal

Bij deze betaalmethode wordt 3,4% extra in rekening gebracht

Om via Paypal te betalen moet er eerst een account aangemaakt worden bij Paypal. Betrouwbaarheid staat voorop bij Paypal. Via deze betaalmethode hoeven er geen creditcard of betaalrekeningen aan derden gegeven te worden om de betaling te voldoen. Het account is tijdelijk gekoppeld aan je e-mailadres, zo kan er worden betaald middels een e-mailadres.

American Express

Bij deze betaalmethode wordt 4% extra in rekening gebracht

Wilt u liever met een creditcard betalen? Dat is bij Douchezaak mogelijk met American Express. Dit is één van de bekendste merken ter wereld als het gaat om creditcard betalingen. Het voordeel bij American Express is dat je wereldwijd kunt betalen en je airmiles spaart met normale uitgaven.

Webwinkelkeur