Douchepanelen - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
m
€ 489,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar levertijd
h
€ 499,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar levertijd
29-3751
€ 529,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar levertijd
ui
€ 479,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar levertijd

Een douchepaneel kopen?

Een douchepaneel, ook wel een douchekolom genoemd, is een complete set voor in jouw doucheruimte. Hiermee creëer je op een eenvoudige manier een wellness ervaring in je eigen badkamer. Douchepanelen zijn voorzien van kranen, een grote hoofddouche en een handdouche. In de meeste gevallen krijg je een paneel met extra waterjets en/of een watervaluitloop. Douchezaak.nl biedt al gratis verzending vanaf € 150,-

De voordelen van douchepanelen

Er zijn veel voordelen te behalen met een douchepaneel. Naast het feit dat de douchekolom een stoer en robuust uiterlijk heeft is deze voorzien van veel toepassingen en in vrijwel elke situatie te plaatsen. Is de hartafstand van je wateraanvoer niet juist voor een nieuwe douchekraan? Geen probleem, de douchekolom kan eenvoudig aangesloten worden met flexibele slangen. Daarnaast hoef je geen aparte hoofddouche, handdouche of jets in te laten bouwen door een installateur. Een douchepaneel is eenvoudig zelf te installeren en wordt compleet geleverd.

De nadelen van een douchepaneel

In tegenstelling tot sommige opbouw douchesets, is het douchepaneel na montage niet meer in hoogte verstelbaar. De massagejets van de douchekolom bijvoorbeeld hebben een standaard tussenmaat, deze tussenmaat kun je dus niet apart in hoogte verstellen. Vooral als je de verschillende massagejets op bepaalde plekken wil afstellen kan dit lastig zijn.

Het design

Als je op zoek bent naar een unieke uitstraling wat betreft de doucheruimte dan is een douchepaneel mogelijk de juiste keuze. Een douchekolom heeft vaak een Rvs-look, dit is goed te combineren met de rest van je badkamer. Ook is mat zwart tegenwoordig een veel verkochte kleur. Mat zwart geeft een moderne look aan de badkamer.