Badwanden - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
Wiesbaden Orbit draaibare badwand 80x140 mat zwart
€ 259,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar levertijd
20.3915
€ 199,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
20.3860 1
€ 229,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
badwand7
€ 279,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
20.3916
€ 259,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar levertijd

Badwand kopen

Heeft u in de badkamer een combinatie van een bad met een douche dan is het belangrijk om een afscheiding aan te brengen. Als u in bad onder de douche staat spettert het water namelijk de badkamer in. Een natte vloer levert gevaar op, want een uitglijder is zo gemaakt. Bovendien moet u de vloer na het douchen in bad weer droog maken. Dat probleem is opgelost als u een badwand aanbrengt. Badwanden houden het water tegen als u onder de douche in bad staat. De afscheiding is aan de muur te bevestigen en de tegelvloer in de badkamer blijft voortaan droog. Bij Douchezaak.nl kunt u altijd een passende badwand kopen. Bekijk het ruime aanbod met allerlei soorten afscheidingen.

Glazen badwand

Er zijn in ons aanbod verschillende soorten badwanden beschikbaar om een keuze uit te maken. Bij de keuze voor een glazen badwand is het bijvoorbeeld mogelijk om voor transparante beglazing te kiezen of voor glas met een decoratieve afwerking. Ook is er variatie als het gaat om het design. Zo bieden wij u de mogelijkheid om een gebogen badscherm aan te schaffen of om een rechte badwand te kopen. Er zijn dan ook allerlei stijlen te onderscheiden om tot een perfecte afstemming te komen. Het design van het badscherm bepaalt namelijk de stijl. Daarom is het net zo goed mogelijk om voor een moderne en strakke uitvoering te kiezen als voor een badafscheiding met een klassieke uitstraling.

Waar op letten bij de aanschaf?

Bij het kopen van een glazen badwand zijn er een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld met de afmeting. Badwanden beslaan doorgaans maar een deel van de lengte van het bad. Er zijn afscheidingen met een beperkte lengte, maar er zijn ook badschermen die als badwand 2 delig zijn uitgevoerd. Ook bestaat de mogelijkheid om een draaiende glaswand als afscheiding aan te schaffen. De kleur van de randen van de afscheiding is eveneens nog een aandachtspunt en dat geldt ook voor een ronde of rechte afwerking. Wij hebben overigens ook antikalk glaswanden in ons aanbod. Deze glazen badwanden voorzien in een betere bescherming tegen kalkaanslag. Bovendien zijn deze schermen gemakkelijk schoon te maken.