Badplanken - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
Wiesbaden Oak strakke bad planchet 80 cm eiken
€ 129,00
Levertijd: 1 werkdag

Badplank

Wil je een badplank kopen? Het is heerlijk om in bad te zitten en nog fijner als je een badplank tot je beschikking heeft. Dat maakt toch net even het verschil. Een groot verschil zelfs als het gaat om het creëren van sfeer en praktisch gemak. Een badplank plaats je gemakkelijk over het bad om er bijvoorbeeld kaarsjes op te plaatsen. Of een zeepje of andere badaccessoires. Het is ook mogelijk om er een boek op te plaatsen in een standaard. Of wat te denken van de mogelijk om er een tablet veilig op neer te zetten. Dat maakt het ideaal om tijdens het nemen van een bad een favoriete serie of film te kijken.

Badplank kopen

Bij een mooi ingerichte badkamer is het uiteraard van belang dat je een badplank koopt die bij het interieur past. Bij een luxueus badkamerinterieur staat een badplank in zwart bijvoorbeeld prachtig, maar ook een badplank van hout zorgt voor een stijlvolle look. Hout heeft het voordeel een natuurlijke uitstraling te hebben. Dat versterkt het gevoel van een fijne sfeer in de badkamer. Het is een detail dat bijdraagt aan het creëren van een eigen wellnessparadijsje in huis. Douchezaak bied je een breed assortiment aan badhouders, zodat je altijd de beste keuze kunt maken.

Populair: houten badplanken

De variatie in badhouders heeft onder meer betrekking op verschillende soorten hout. De ene houtsoort is de andere niet als het gaat om bijvoorbeeld de kleur of de houtstructuur. Een lichte eikenhouten uitvoering leidt tot een andere feel en look dan een donkerhouten exemplaar. Ook de verscheidenheid aan designs maakt het mogelijk om met de stijl en inrichting van de badkamer rekening te houden. Een houten badplank met een strakke afwerking staat prachtig in een moderne badkamer.

Keuze uit verschillende designs en afmetingen

Hout heeft bovendien het voordeel dat er altijd sprake is van een warme uitstraling. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het gegeven dat het materiaal uit de natuur komt. Dat maakt de houten badplank ook meteen tot een duurzaam product. Douchezaak heeft in het aanbod ook prachtige exemplaren van oud eiken beschikbaar. Bijzonder aan deze designs is dat de houtstructuur op authentieke wijze aanwezig is. Overigens hebben wij ook teakhouten planken beschikbaar om aan het einde van een rond bad te plaatsen. Of badhouders in de kleur van sparhout. Bij het kopen van een badplank is het uiteraard belangrijk om op de afmeting te letten, zodat de houder wel op jouw bad past.