Douchebakken - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
Wiesbaden douchebak acryl kwartrond 90x90 wit
Special Price € 119,40
Regular Price € 199,00
Levertijd: 1 werkdag
wiesbaden-douchebak-acryl-140x90x4-wit
€ 259,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
wiesbaden-douchebak-acryl-140x90x4-wit
€ 339,01
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar levertijd
wiesbaden-voorzetpaneel-poten-tbv-douchebak-acryl
€ 139,00
Levertijd: 1 werkdag
wiesbaden-douchebak-acryl-140x90x4-wit
€ 389,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
wiesbaden-voorzetpaneel-poten-tbv-douchebak-acryl
€ 119,00
Levertijd: 1 werkdag
21.3501
€ 189,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
21.35211
€ 64,75
Levertijd: Informeer naar levertijd
21.3522 1
€ 64,75
Levertijd: 1 werkdag
33.3529 H
€ 62,61
Levertijd: 1 werkdag
Douchebak 120x90x4
€ 249,01
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Douchebak 120x80x4
€ 239,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
21.3521
€ 245,62
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Douchebak kwartrond 90x90x4
€ 199,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Douchebak 90×90
€ 209,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag

Douchebak kopen

Wil je een douchebak kopen? Dan ben je op het juiste adres. Wat betreft douchebakken is er ontzettend veel keuze. Naast de douchebak moet je ook nog rekening houden met de potenset en de afvoer. Om het wat eenvoudiger te maken kun je binnen de categoriepagina eenvoudig filteren op bijvoorbeeld de prijs, de vorm, het materiaal, het merk of de afmetingen. Mocht je er alsnog niet helemaal uitkomen dan kun je altijd aan één van onze specialisten vragen wat voor jou de beste oplossing is. Hierbij maken we een douchebak kopen zo makkelijk mogelijk.

De verschillende douchebakken

Om te kiezen uit alle douchebakken moet je op een aantal belangrijke punten letten. Wij raden je aan om te beginnen met de vorm en de afmetingen van de douchebak. Jouw douchecabine of inloopdouche moet namelijk wel op de bak passen. Gangbare uitvoeringen zijn de vierkante, rechthoekige, en kwartronde douchebak. Nadat de vorm en afmeting zijn vastgesteld kun je kijken naar het materiaal en het merk. Een aantal voorbeelden van gangbare materialen zijn een douchebak met; natuursteen, SMC en acryl. Wat betreft merken is er een ruime keus. Bekijk de producten van onder andere:
 • Aqualux
 • Best Design
 • Xenz
 • Bruynzeel
 • Creavit
 • Kinedo
 • Neuer
 • Saniscape
 • Sanisupply
 • Van Marcke
 • Villeroy & boch

Welke douchebak kopen?

Douchebakken zijn in allerlei soorten leverbaar. Voordat je een douchebak koopt is het belangrijk om te weten welke welke afmetingen je nodig hebt en waar hij precies geplaatst wordt. Daarnaast is het design natuurlijk ook heel belangrijk. Vergeet bij het kiezen van een douchebak voor tussen twee muren niet dat de tussenruimte na het betegelen zo’n 2 cm smaller kan zijn.

Douchebak design

De vormgeving zegt natuurlijk heel veel in je badkamer; heb je veel ronde vormen in de badkamer, dan is het ook een mooie aansluitende keuze om een kwartronde douchebak te nemen. Hierdoor breng je één stijl aan in je interieur en dat oogt vaak rustgevend. Bij Douchezaak.nl zijn er verschillende vormen te vinden; naast kwartronde vormen zijn er de traditionele vierkante en rechthoekige douchebakken en aparte designs zoals een vijfhoekige douchebak. Je kunt bij de filters links naast de producten de vorm kiezen. De materialen wijken af per model; over het algemeen wordt er veel gebruik gemaakt van Acryl, natuursteen of SMC. Dit laatste materiaal is ontzettend sterk en maakt het bijna onmogelijk om krassen of scheuren in de bak te veroorzaken. SMC is vaak wit van kleur. Natuursteen is daarentegen donkerder en geeft dus een andere uitstraling.

Douchebak plaatsen

Wanneer je een losse douchebak koopt, is het van belang dat de rest van de onderdelen die je gebruikt om de doucheruimte in te richten hier goed op aansluiten. Afmetingen zijn dus van groot belang, maar daarnaast is het ook verstandig om te weten of jouw vloer geschikt is voor het type bak dat je uitkiest. De diepte kan voor problemen zorgen; sommige lage douchebakken moeten in de vloer geplaatst worden en daar komt wel wat werk bij kijken. Een opbouw variant kan een goede oplossing zijn; deze wordt op de vloer geplaatst. Daarnaast is het van belang te kiezen voor een goede afvoer voor de douchebak. Deze kan op verschillende manieren aangesloten worden. Ook een potenset is van belang. Weet je niet zeker wat voor jou de beste oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een goede en passende afvoer

Het is belangrijk om te kiezen voor een goede afvoer. De afvoer aansluiten kan op verschillende manieren. De manier waarop je de afvoer aansluit heeft te maken met het type douchebak en de situatie. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar. Indien je kiest voor een lage douchebak is het belangrijk om er op te letten of de afvoer in de vloer verwerkt kan worden. De afvoer zelf is gemiddeld 8 centimeter hoog. Bij een hoge douchebak heb je voldoende ruimte om de afvoer te installeren zonder de vloer daarbij in te vrezen. Ook heb je veel verschillende vormen zoals een douchebak in een rechthoek of een die vierkant is. Ook hebben we modellen in het assortiment die kwartrond zijn.

Een potenset aanschaffen

Ook de potenset is vaak een vereiste bij het aanschaffen van een douchebak, tenzij je kiest voor een lage variant; hier zijn de douchebakpoten vaak al in verwerkt. Wij verkopen zowel de compacte potensets met drie poten als de zwaar uitgevoerde grote potenset met 5 poten. Daarnaast zijn de poten voor de douchebak individueel te verstellen. Hierdoor kan hij altijd recht worden gemonteerd. Zelfs als de ondergrond niet recht is kan de douchebak perfect worden afgesteld.