Voor het ultieme wellness gevoel hoef je tegenwoordig geen dagje weg meer te boeken: Voor net zo'n ontspannen ervaring als een dagje sauna duik je gewoon je eigen wellness badkamer in! Helemaal in deze vreemde corona tijd is het juist fijn als je in de eigen omgeving kan blijven, zonder deze met onbekenden te hoeven delen. In deze blog vertel ik je wat meer over wellness sfeer in de badkamer, welke artikelen je in je wellness badkamer wil hebben, en wat deze producten met je doen.

Badkamer wellness look

Waar denk je aan als je aan een spa of sauna denkt? Licht, ruimte, orde en reinheid! Kies dus voor grote en lichte tegels, met een subtiele warme tint. Eventueel combineer je dit met een bijpassende mozaïek tegel. Kies voor een lichte natuursteen voor de natuurlijke look die je veel in spa’s tegenkomt. Door dit te combineren met andere natuurlijke producten zorg je voor de juiste wellness sfeer in je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan mooie houten planken met lichte of natuurstenen waskommen. Daarnaast kunnen accessoires ook zeker de sfeer bepalen! Denk aan planten, mooie katoenen of linnen handdoeken en mooie houten details.

Wat wil je in je persoonlijke wellness?

Douchezaak heeft een breed assortiment met genoeg producten die je graag in je eigen wellness badkamer plaatst. Denk aan douchecabines met stoomfunctie, bubbelbaden, UV- en infraroodstraling en ga zo maar door. Een mooie combinatie hiervan is de Zonnedouche! Een zonnedouche is een product dat in de douche wordt gemonteerd. Een zonnedouche straalt UV- en infraroodlicht. Doordat de dosering UV straling laag is is het niet schadelijk voor de huid, maar je ervaart wel de voordelen van zonlicht. Je voelt je energiek en opgeladen, en maakt de nodige vitamine D aan. Door het infraroodlicht kan je helemaal ontspannen, en worden reumaklachten en spierpijn verminderd. De zonnedouches zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zowel inbouw als opbouw. Een echte meerwaarde in de wellness badkamer!

Wellness badkamer: de Stoomcabine

Een andere heerlijke wellness ervaring is de stoomcabine. We bieden verschillende stoomcabines aan van het topmerk Novellini! Niet alleen de functies zijn tot in de puntjes uitgedacht, het ontwerp mag er ook zijn! Met oog voor detail en comfort zijn de cabines ontworpen. Naast stoomfuncties zijn de stoomcabines optioneel voorzien van regendouche en waterval, LED verlichting, hydro-massage, MP3 functie en een geurdispenser. De mogelijkheden zijn dus oneindig, maar dat de stoomcabine een echte wellness toevoeging is in de badkamer, dat staat vast!

Bubbelbad in je wellness

Als we over wellness ruimtes praten mag het bubbelbad natuurlijk niet ontbreken. Bij Douchezaak kunnen we van elk bad een bubbelbad naar wens maken. Met bodemjets en zij-jets, chromo lichttherapie of heldere LED verlichting, met de mooiste badrandcombinaties, badvulcombinaties of vrijstaande badkranen. Liever goudkleurige jets? Ook geen probleem, dan regelen we dat!
Kom je er niet helemaal uit, en zou je graag wat advies willen? Neem dan gerust contact op met onze whirlpoolspecialisten, ze adviseren je graag over wat het beste bij jouw wensen aansluit.

Thuis totaal ontspannen

Dus, opties genoeg om het wellness gevoel naar je eigen badkamer te brengen. Natuurlijk kunnen we zowel adviseren wat voor producten je in je wellness badkamer kan plaatsen, maar helpen we je ook graag met de juiste sfeer! Kom vooral ook langs in onze showroom om inspiratie op te doen, of eens wat te testen! We ontvangen je graag, en houden ons natuurlijk aan de corona voorschriften!