In eigenlijk elke badkamer vinden we er wel eentje: een wasmand. Gelukkig is er genoeg keuze op dit gebied, maar wat is nou een handige wasmand?

Niemand vindt stinksokken lekker, laat staan als ze al een paar dagen in een afgesloten wasmand hebben liggen broeien! Een wasmand met een open structuur is dus fijner als je niet dagelijks wasjes draait. Het zorgt ervoor dat je was een beetje kan luchten, het weer er niet inkomt en je dus niet van je graatje gaat als je de wasmand open doet om te gaan wassen!

Niet alleen de structuur maakt een wasmand handig, maar ook het model. Bedenk dus waar je wasmand komt te staan voor je er eentje aanschaft. Wil jij een handige wasmand in dat gekke smalle hoekje? Kies dan voor een slank en hoog model. Liever onder je meubel? Dan kies je natuurlijk voor een lager en breder model.
Dan hebben we natuurlijk nog te maken met de maat van je wasmand. Een gezin met 3 kinderen? Dan kies je natuurlijk voor een ander formaat mand dan wanneer je een tweepersoons huishouden hebt. Zo zie je maar, wat voor een één een handige wasmand is, is voor de ander volkomen onpraktisch.

De was uit het zicht

Heb jij je was graag uit het zicht? Dit kan natuurlijk in een dichte wasmand, met alle nadelen van dien: geurtjes, slecht drogen, etc. Je kan ook voor een handige open wasmand kiezen met een katoenen waszak erin. Hierdoor zie je niet gelijk alle was, maar wordt er nog wel een beetje gelucht.
Naast waszakken of dichte wasmanden kan je ook kiezen voor een draadmand achter een deurtje in een kolomkast of badkamermeubel. Hierdoor wordt de was niet verstikt én is het uit zicht. Sterker nog: er staat überhaupt geen wasmand in de badkamer! Volgens mij de ultieme handige wasmand!
Smaken verschillen, en tegenwoordig is er gelukkig keuze genoeg op het gebied van wasmanden, of accessoires voor in de badkamer in zijn algemeen. Soms voegt het juist iets toe in de ruimte.

Mooie én handige wasmanden

Gelukkig is er tegenwoordig voor ieder wat wils als het om wasmanden gaat! Naast dat er gekozen kan worden voor handige wasmanden willen we natuurlijk ook dat ze een beetje mooi zijn. Als je gaat voor een natuurlijke look in de badkamer, dan kies je voor bijvoorbeeld bamboe of rietlook. Liever wat chiquer? Ga dan voor een wasmand met een leatherlook.
In de showroom hebben we een flink aantal wasmanden staan, ook voor accessoires kan je bij ons terecht!