Vergrootspiegel met verlichting

per pagina
Sorteer op sort-descending
Geesa Cosmetische ronde spiegel met muurbevestiging, LED, chroom
€ 239,00
Gratis bezorgd Levertijd: 2 tot 3 weken
Sapho cosmetische spiegel inclusief LED verlichting Ø20cm mat zwart
€ 269,00
Gratis bezorgd Levertijd: 2 tot 3 weken
Best Design Nero ronde cosmeticaspiegel met LED mat zwart
Special Price € 122,57
Regular Price € 136,20
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden ronde scheerspiegel inclusief LED verlichting 20 cm mat zwart
€ 149,00
Levertijd: 1 werkdag
38.4145
€ 64,75
Levertijd: 1 werkdag
3810530
Special Price € 98,87
Regular Price € 109,86
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden ronde scheerspiegel inclusief LED verlichting
€ 109,00
Levertijd: 1 werkdag

Een scheerspiegel of een make up spiegel?

Een scheerspiegel met verlichting is hetzelfde als een make up spiegel met licht. Wat de spiegel uniek maakt is dat de spiegel vergrotend werkt, dat is bij een gebruikelijke badkamerspiegel normaal niet het geval. De spiegels kunnen tot wel 5 keer vergroten. Hierdoor kun je veel nauwkeuriger te werk gaan bij het scheren of bij het opdoen van make up. Vaak kun je de spiegel omdraaien, de andere zijde is dan voorzien van een normale spiegel die het spiegelbeeld niet vergroot. Zo kun je het eindresultaat ook nog even in z'n geheel bekijken, wel zo makkelijk!

Verschillende scheerspiegels met verlichting

De verschillen in de scheerspiegels met verlichting zitten voornamelijk in de mate waarin de spiegel vergroot. Zo zijn er bijvoorbeeld spiegels die 3x vergroten en verlichte scheerspiegels die 5x vergroten. Naast het soort spiegelglas kan er natuurlijk gekozen worden voor diverse kleuren, materialen, vormen en afmetingen. Er zijn ook standaard badkamerspiegels met verlichting verkrijgbaar met daarin een scheerspiegel verwerkt, op deze manier heb je dus een gewone spiegel boven de wastafel en heb je tevens een vergrotende scheerspiegel in de badkamer. Beide functionaliteiten in één dus!

Scheerspiegel met verlichting op batterij

Er zijn tevens scheerspiegels met LED verlichting op batterij verkrijgbaar! Ideaal als er geen stroomaansluiting beschikbaar is, bijvoorbeeld in een bestaande badkamer. Deze scheerspiegel op batterij is momenteel verkrijgbaar in de kleur zwart en in de kleur geborsteld messing.

Scheerspiegel voorzien van LED lampen

De scheerspiegel met LED verlichting is tegenwoordig standaard. In het verleden werden er nog wel eens andere soorten verlichting gebruikt bij badkamerspiegels en scheerspiegels. Dat is nu niet meer het geval. LED verbruikt weinig stroom, is duurzaam en daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. Houd bij het kopen van een scheerspiegel met verlichting rekening met de stroomaansluiting. Bij elke scheerspiegel wordt een tekening meegeleverd met daarop de wijze waarop de spiegel aangesloten moeten worden. Heb je geen stroomaansluiting en wil je geen scheerspiegel met licht op batterij? Dan is een scheerspiegel zonder verlichting waarschijnlijk een betere optie. Deze scheerspiegels zijn ook voorzien van alle eerder genoemde voordelen. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een scheerspiegel die perfect past in jouw badkamer? Neem dan contact met ons op. Onze badkamerexperts kunnen je verder helpen en advies op maat geven.