Sanitair Apeldoorn

Ben je op zoek naar sanitair in de omgeving van Apeldoorn? Douchezaak heeft alles voor de inrichting van jouw badkamer beschikbaar. Wij zijn specialist in sanitair benodigdheden en bieden uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken aan. Onze showroom nabij Apeldoorn biedt je de mogelijkheid om het sanitair persoonlijk te bekijken. Bovendien voorzien onze professionele medewerkers je daarbij graag van deskundig advies. Bezoek onze showroom met ruim 600 m2 oppervlakte en laat je inspireren en adviseren om tot de beste keuze te komen. Klanten die je voor gingen zijn uitermate tevreden over onze service en dat blijkt wel uit de hoge klanttevredenheidsscore.

Nieuw sanitair voor uw badkamer in Apeldoorn

De aanschaf van sanitair bij ons in de omgeving van Apeldoorn betekent dat je vernieuwing aanbrengt in je badkamer. Onze producten maken het mogelijk om een complete verbouwing van jouw badkamer te realiseren. In dat geval is het natuurlijk interessant om het design van sanitair aan te laten sluiten op de beoogde stijl. Een stijlvolle en luxe badkamer is een van de moderne trends, zoals met wandtegels in een natuursteenlook. De industriële look is populair in het interieur en heeft inmiddels ook de badkamers veroverd. Verder is er ook nog altijd veel vraag naar sanitair en badkamermeubelen in klassieke of vintage stijl. De vorm, kleur en materialen hebben invloed op de gewenste sfeer. Wij helpen je in onze showroom nabij Apeldoorn graag bij het maken van de juiste keuzes qua design, maar ook ten aanzien van de praktische invulling. Bijvoorbeeld door naast een douche voor een bad te kiezen of de keuze voor een dubbele wastafel te maken.

Tegels en sanitair trends Apeldoorn

Natuurlijk zijn we bij Douchezaak op de hoogte van de laatste trends op het gebied van tegels en sanitair. We richten ons niet op één stijl maar oriënteren ons op stijlen in de breedte, zowel voor de strakke en moderne badkamer als de klassieke of kleurrijke badkamer kan je bij ons terecht. Een warme badkamer met Portugese tegels in een sprekende kleur? Of liever een strakke betonlook? Niet alleen kunnen we je hierover adviseren, maar ook zijn deze stijlen allemaal te bezichtigen in onze sanitair showroom nabij Apeldoorn!

Sanitair voor uw badkamer met 3D ontwerp

Het is voor het samenstellen van sanitair bij een verbouwing van jouw badkamer in je huis in Apeldoorn ideaal als je je daarbij een concreet beeld vormt. Wij bieden die optie door het sanitair voor je badkamer vorm te geven in een 3D ontwerp. Je ziet dan gelijk wat je wel aanspreekt en waar je nog niet helemaal tevreden over bent. Zo is de indeling in het ontwerp gemakkelijk aan te passen net als de kleursamenstelling. Het formaat van badkamertegels is bijvoorbeeld bepalend voor het ruimtelijk effect. Grote tegels op de muur maken de badkamer ruimtelijker in verhouding tot een mozaïektegelmuur. Wij denken natuurlijk in onze showroom met sanitair nabij Apeldoorn graag met je mee. Onze expertise maakt het mogelijk om op basis van jouw wensen de ideale badkamer met sanitair samen te stellen.

Badkamer installeren Apeldoorn

Ook op het gebied van installatie denken we graag met je mee. We geven je praktisch en haalbaar advies bij het kiezen van producten en materialen. Daarnaast kunnen we je advies geven over geschikte aannemers om de klus te klaren. Deze aannemers komen uit ons eigen netwerk en daar werken we vaker mee. Uiteraard kiezen we hierbij voor kwaliteit en service. Indien er is gekozen voor een whirlpool kan onze eigen whirlpoolbouwer deze ook installeren. Bubbelbaden kunnen op maat, helemaal naar jouw wens, worden gemaakt. Ook hierin kunnen onze specialisten je van alle nodige informatie en tips voorzien!

Online sanitair kopen of de showroom bezoeken

Douchezaak voorziet met een riante showroom nabij Apeldoorn niet alleen in sanitair voor een compleet nieuwe samenstelling van je badkamer. Ook als je alleen op zoek bent naar een nieuw bad, nieuwe wastafel of nieuw toilet bent je van harte welkom in onze showroom die in Ermelo is gevestigd. De tegels die je online hebt gezien in het echt zien? Ook geen probleem! Indien nodig kunnen we de nodige samples voor je aanvragen, maar onze showroom is goed ingericht met een breed assortiment!
Kom je met de auto? Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar en de showroom is prima te bereiken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend, maar het is ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken. Bijvoorbeeld als je al concrete plannen hebt voor het sanitair in jouw badkamer en deze wenst te bespreken met onze sanitair specialisten.

Online sanitair kopen of de showroom bezoeken