Douches - VTwonen

per pagina
Sorteer op sort-descending
VTwonen sifon met onder aansluiting voor douchetegel
Special Price € 57,33
Regular Price € 95,54
Levertijd: 1 werkdag
VTwonen sifon met zij-aansluiting voor douchetegel
€ 95,54
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
VTwonen Mold douchetegel 90x135 Cement
391,38(per m²)
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
VTwonen Mold slope douchetegel 90x135 Grit
391,38(per m²)
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
VTwonen Mold slope douchetegel 90x135 basalt
391,38(per m²)
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Douche kopen

Een douche is officieel een bundel waterstralen die omlaag gericht staat, waardoor het water vrij naar beneden valt; erg praktisch om het lichaam mee schoon te spoelen dus. Maar deze simpele omschrijving in de praktijk uitvoeren kan op talloze manieren en in allerlei stijlen. Van douchekoppen tot aan douchecabines. Wil je een nieuwe douche kopen? bij Douchezaak.nl vind je een ruim assortiment kwalitatieve nieuwe doucheartikelen tegen de laagste prijzen.

Accessoires voor de douche kopen

Bij doucheaccessoires kun je denken aan alle losse onderdelen in jouw douche of in de douchecabine, van douchebak tot aan douchewand en stangen tot aan slangen. Onderdelen voor jouw doucheruimte kunnen van allerlei materialen en stijlen zijn, afhankelijk van de mogelijkheden en je voorkeur. Een hoofddouche hoeft met de juiste accessoire niet een simpele waterstraal te geven, maar kan bijvoorbeeld uit een vierkante douchekop komen, of uit een moderne douchekop met LED-verlichting. En wil je het water goed op temperatuur houden? Door verschillende douchekranen is er van alles mogelijk; een mengkraan of een thermostaatkraan, bijvoorbeeld. Verder moet je douche vooral functioneel in orde zijn; de juiste douchegoot en een passende douchewand of douchedeur kan er voor zorgen dat al je badkamer problemen opgelost zijn.

Complete douchecabines

Wil je het liefst een douche kopen die meteen compleet is? Dan kun je kiezen voor een complete douchecabine. Zo kun je meteen een volledig nieuwe douche eenvoudig installeren. Onze douchecabines komen in alle soorten en maten, voor in de hoek van de badkamer en met allerlei verschillende details. Wil je een douchecabine met mat glas? Liever een douchedeur die zachtjes sluit? Wil je een douche kopen van chroom of RVS? Liever een wit douchemeubel in plaats van zwart? Een ronde douchecabine, of toch liever eentje met een hoek? In het aanbod van Douchezaak.nl kun je meerdere modellen douches vinden. Van tevoren bepaal je de afmetingen van jouw doucheruimte en is het alleen nog maar een kwestie van de juiste stijl vinden. Misschien heb je nog specifiekere wensen: een stoomcabine, of een inloopdouche? Geen probleem. Een inloopdouche wordt steeds populairder doordat steeds meer mensen het bad weglaten en dan meer investeren in een comfortabele en ruime douche kopen. Inmiddels is de badkamer niet alleen een doucheruimte meer, maar is het ook belangrijk voor het ontspannen na een drukke dag. Kalmeren na een drukke dag doe je het beste in jouw eigen wellness ruimte; vandaar dat wij douches niet alleen maar als douches zien, maar ook als een ruimte voor ontspanning. Bekijk al onze luxe doucheartikelen en ontdek zelf hoe je van zelfs een kleine doucheruimte een praktische ontspanningsruimte maakt. Wij bij Douchezaak helpen jou om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.