Wastafelbladen

per pagina
Sorteer op sort-descending
4007660
Special Price € 107,74 Regular Price € 119,71
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
4007650
Special Price € 107,74 Regular Price € 119,71
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
4007640
Special Price € 107,74 Regular Price € 119,71
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Wastafelbladen

Wastafel blad kopen? Wastafelbladen zijn tegenwoordig weer regelmatig te vinden in moderne badkamers, en zijn eigenlijk weer helemaal terug van weggeweest. De simpele opzet van een wastafelblad past bij diverse interieurs en kan helpen ruimte te besparen doordat het minder groot is dan bijvoorbeeld een compleet badkamermeubel.

Design Wastafelbladen

Het voordeel van een wastafelblad in je badkamer is dat deze een stuk minder ruimte inneemt en minder massief is dan een badkamermeubel. Er ontstaat een rustige sfeer in badkamers met een blad met wastafel(s). Een los blad kan gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende waskommen en kan je zo aanpassen qua design naar je eigen voorkeuren. Het design en dus de uitstraling kun je volledig zelf bepalen.

Soorten wastafelbladen

Wastafelbladen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, maar zijn over het algemeen van eenzelfde soort vorm. Het is een plat blad dat vaak van marmer of natuursteen is gemaakt. Deze materialen zijn goed geschikt voor in je badkamer, waar ze te maken krijgen met vocht en warmte. Afhankelijk van de grootte van je badkamer kun je kiezen voor andere afmetingen. Voor kleinere badkamers kan een wastafelblad optisch meer ruimte creëren. Heb je extra ruimte nodig? Een extra lang blad kan gecombineerd worden met een dubbele opzetwastafel.

Waskom en kraan

Uw wastafel is natuurlijk niet compleet zonder een wastafelkraan en waskom. Er zijn feitelijk twee verschillende soorten kranen die goed geschikt zijn voor een wastafelblad. Dit kan een verhoogde wastafelkraan zijn, of een ingebouwde kraan. Bij een verhoogde kraan zal er een kraangat in het blad geboord moeten worden. Een inbouw wastafelkraan wordt in de muur bevestigd; hierbij is het belangrijk te weten of de dikte van de muur geschikt is.