Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: maandagochtend voor 10 uur.

Bocchi

Toon
resultaten
Toon
resultaten

Bocchi sanitair assortiment

Bocchi is een merk dat al sinds 1950 allerlei keramische producten ontwerpt en produceert voor onder meer de badkamer. Zo is er een complete lijn met Bocchi sanitair voor badkamers. Het bedrijf is echter ook actief als het gaat om de ontwikkeling van badkamermeubelen, accessoires en keukenarmaturen. Naast keramische producten, zoals keramische tegels is er eveneens sprake van de toepassing van andere materialen. Bijvoorbeeld geglazuurd porselein. De diversiteit in het aanbod met Bocchi sanitair is groot. Een van de kenmerken van dit merk is dat het sanitair als design is aan te merken. De producten van dit originele sanitairmerk dat alle decennia lang bestaat, passen daarom perfect in moderne en stijlvolle badkamers.

Exclusief Bocchi sanitair bij Douchezaak.nl

De unieke ontwerpen, materialen en kleurtoepassingen maken het onderscheid in het Bocchi sanitair. Douchezaak.nl heeft in het assortiment uiteenlopende producten opgenomen met variatie in kleur. Zo is het onder meer mogelijk een wandcloset van dit merk aan te schaffen. Of een urinoir in mat wit of in mat zwart. De populariteit van urinoirs neemt toe en vooral indien de badkamers dermate ruim zijn dat er plaats voor is. Bij de keuze voor een wandcloset is het ook mogelijk om een complete toiletset te kopen. Deze set bestaat uit een spoelsysteem met toilet, isolatiemat en een drukplaat. Uiteraard is het ideaal om in een ruim opgezette badkamer een Bocchi wandcloset te combineren met een urinoir. Om eenheid aan te brengen in het interieur van de badkamer heeft u bovendien nog meer keuze. Bijvoorbeeld met de keuze voor een van de unieke waskommen of fonteinen.

Unieke waskommen in originele kleuren

Bij de eerste aanblik zijn de meeste Bocchi waskommen al direct herleidbaar naar dit merk. Dat heeft te maken met de originele designs, maar zeker ook met de kleuren. Naast zwart en wit maakt Bocchi namelijk van talloze andere kleuren gebruik. Ons assortiment biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een waskom met een fantasiedesign in glanzend geel te kopen. Voor wie een origineel ontwerp met fantasievorm net wat te ver gaat, is het mogelijk om voor een strak rechthoekig design te kiezen. Bijvoorbeeld voor een design wastafel in mat zwart of in mat antraciet. De wastafels zijn overigens met een innovatieve toepassing uitgevoerd in de vorm van de Super Smooth technologie. Hierdoor hecht vuil zich minder snel aan het oppervlak en dat komt de hygiëne ten goede. Voor wat betreft de kleurtoepassingen bij het ontwerpen van Bocchi sanitair en andere producten is er veel variatie. Bocchi maakt bijvoorbeeld gebruik van maar liefst negentien kleuropties als droomkleuren. Dat laat al zien dat dit merk echt origineel en uniek is met de toepassing van kleuren in de productlijn.

Moderne en tijdloze designs

De moderne en tijdloze designs die Bocchi ontwerpt, maken het mogelijk het sanitair in diverse interieurstijlen in te passen. Het merk is absoluut een trendsetter te noemen als het gaat om de moderne en tijdloze designs. Vooral ook in combinatie met de unieke kleuren in allerlei variaties. Bocchi sanitair voorziet bovendien in een exclusieve uitstraling in uw badkamer.

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: maandagochtend voor 10 uur.