Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.

Zakelijke klant worden van Douchezaak

Word ook zakelijke klant van Douchezaak

Heb jij regelmatig nieuw sanitair nodig? Dan kan het voor jou erg voordelig zijn om zakelijke klant van Douchezaak te worden. Want alleen dan profiteer je van leuke voordelen, snelle service en blije klanten!

Voor wie?

Zakelijke klant zijn van Douchezaak is interessant voor onder andere de volgende specialisten die regelmatig sanitair inkopen:

Installateurs en aannemers

Douchezaak is de ideale partner voor installateurs en aannemers. Maar ook tegelzetters en loodgieters. U kunt nu als installateur onze producten aan uw aanbod toevoegen, zonder dat u zelf al het werk hoeft te doen. Als verkooppartner van Douchezaak kunt u hierdoor een hoop tijd en geld besparen per klant. Neem voor meer informatie contact met ons op middels het formulier hieronder.

Zakelijke klant worden

Klein en groot zakelijk

Ook als het aankomt op de zakelijke markt is Douchezaak als verkooppartner de juiste partij. Of het nu gaat om groot zakelijk, bijvoorbeeld voor verzorgingstehuizen en scholen. Of juist om klein zakelijk, zoals horeca en kinderdagverblijven. Douchezaak onderscheidt zich doordat we scherpe prijzen hanteren en we graag meedenken aan de juiste oplossingen. Neem voor meer informatie contact met ons op middels het formulier hieronder.

Zakelijke klant worden

Projectbouw

Douchezaak is al jarenlange partner van diverse projectontwikkelaars. Badkamers van Nederland en Curaçao zijn al voorzien van onze producten. Vanaf seriematig leveringen van tegels en sanitair, tot het ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met alle wensen. Douchezaak regelt het! Neem voor meer informatie contact met ons op middels het formulier hieronder.

Zakelijke klant worden

Waarom kiezen voor Douchezaak?

  • Profiteer van scherpe prijzen en mooie kortingen
  • Een ruim aanbod aan badkamer sanitair
  • Snelle levering
  • 3D badkamer ontwerp mogelijk

Ik wil zakelijke klant worden van Douchezaak!

Super! Vul je bedrijfsgegevens aan in het formulier hieronder. Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen gaan we zo snel mogelijk met je contact opnemen. Zodra jouw aanmelding bevestigd is, kun je direct je eerste sanitair producten gaan bestellen. Zo simpel is het!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Ontdek onze showroom

    Zelf onze showroom in Ermelo ervaren? Ontdek meer dan 600 m² aan sanitair! Raak ook geïnspireerd en bekijk onze video hieronder. Voor meer informatie over onze unieke showroom, bekijk dan onze showroom pagina.

    Vragen?

    Wij beantwoorden deze graag voor je. Bel ons op 0341-768999 of stuur een mail naar [email protected].  

    Klantbeoordeling