Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.

E-commerce medewerker

Functieomschrijving:

Als e-commerce medewerker ben je voornamelijk bezig met het plaatsen en optimaliseren van producten. Samen met de contentmanager wordt er bepaald welke producten prioriteit hebben. Vervolgens ga jij deze producten plaatsen (tekst, afbeelding en eigenschappen) volgens het Douchezaak model. In de loop van de tijd is het mogelijk dat jouw werkzaamheden worden uitgebreid, uiteraard op het gebied van e-commerce. Hierbij kan gedacht worden aan het opstellen van productfeeds en bijvoorbeeld het importeren of in bulk aanpassen van content.

Douchezaak is een informeel, jong en groeiend bedrijf. We verkopen alles op het gebied van sanitair, zowel online als in de showroom. Op dit moment werken we hier met 10 gedreven mensen.

Functie-eisen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring in e-commerce is geen eis maar wel een pre;
  • Je bent enthousiast en proactief;
  • Je werkt secuur en werkt efficiënt.

Wat bieden wij?

Een baan binnen een groeiend bedrijf waarbij eigen initiatief hoog gewaardeerd wordt. We houden van gezelligheid en een grapje, maar werken ook zeker hard. We hebben een leuk team.
Natuurlijk bieden we een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring. De uren die je werkt zijn bespreekbaar.

Solliciteren of vragen? Mail naar suzanne@douchezaak.nl

Klantbeoordeling