vtwonen collectie 

Wilt u de nieuwe vtwonen badkamer trends bekijken en de mogelijkheden voor uw badkamer weten? Kom dan gerust langs in onze showroom in Ermelo. Hier hebben wij de vtwonen collectie tentoongesteld en zelfs een vtwonen badkamer ingericht. U kunt dus persoonlijk ervaren welke unieke vtwonen sfeer u in huis kunt halen. Onze complete vtwonen collectie bestaat uit wastafels, kasten, spiegels, planchets, tegels, badkamermeubels, kranen en tegels. Deze zijn in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. Het mooie aan vtwonen is dat de producten op een zeer unieke wijze op elkaar afgestemd zijn.

vtwonen tegels 

Laat je verrassen door de vele kleuren, maten en designs. Douchezaak heeft een zeer ruime collectie vtwonen vloertegels en wandtegels opgesteld. De tegels laten wij zien in de showroom middels een schitterende presentatie in onze tegelkasten en in onze vtwonen badkamer. Heeft u liever vtwonen stucwerk of een vtwonen betonlook op de wand? Dat kan! Naast de tegels is ook de basic beton serie aanwezig. Mocht u willen weten hoe uw droombadkamer er uit komt te zien met de tegels en het sanitair dat u voor ogen heeft, dan kunnen wij met onze state of the art 3D ontwerpprogramma een ontwerp uitwerken. Zo weet u hoe uw badkamer er in werkelijk uit komt te zien.

Bekijk alle vtwonen tegels >>

vtwonen vrijstaand bad 

Vrijstaande baden worden steeds populairder en deze heeft u vast eerder gezien. Het voordeel aan het vtwonen vrijstaande bad is dat deze zeer dunne wanden heeft, hierdoor wordt er een zeer strak design gecreëerd. Zelfs de afvoerplug is in hetzelfde unieke en sterke materiaal uitgevoerd als het bad zelf, daarnaast is de plug precies dezelfde kleur, genaamd powder white. Tot in het kleinste detail is dit vrijstaande bad elegant en stoer. Vanwege het sterke en vrijwel onverslijtbare materiaal comfortstone is het bad zeer duurzaam. Door een combinatie van marmer en hars ontstaat er een sterk, warm en duurzaam oppervlak. Het bad is vlekbestendig, kleurvast, hygiënisch en zeer onderhoudsvriendelijk. Vtwonen biedt ook badkranen aan, zowel met muurbevestiging als staande vtwonen badkranen voor op de vloer. In onze showroom staat het bad opgesteld dus u kunt het bad onder het genot van een kop koffie of thee komen bekijken en uitproberen.

Wilt u helemaal tot rust komen in bad onder het genot van een serie of film? Dan is de bijpassende badplank ideaal. Hier kunt u gemakkelijk uw tablet op kwijt en er blijft zelfs nog meer dan genoeg ruimte over voor een rustgevend drankje. Ook de toebehoren zijn te vinden bij ons in de showroom!

Bekijk het vtwonen bad >>

vtwonen badkamermeubels 

Een vtwonen badkamer moet er niet alleen mooi uitzien maar het moet ook functioneel en comfortabel zijn. Deze combinatie vind je direct terug bij de badkamermeubelen. De meubelen zijn voorzien van veel opbergruimte. Even snel wat pakken en daarna de la dicht gooien? Met de langzaam zelfsluitende lades is dit geen enkel probleem!

Er zijn twee modellen, de Solid en de Shell meubels. De badkamermeubels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen, in de afmetingen 60, 80, 100 en 120 cm. Naast de wastafel en de onderkast kun je het geheel compleet maken met een spiegel, spiegelkast en/of hoge kast. U heeft tevens de keuze om de spiegel of spiegelkast met of zonder verlichting te nemen. Net als het meubel zijn de planchetten en spiegelkasten ook in verschillende kleuren leverbaar (bijvoorbeeld de Powder white, Graphite, Oak of Dark Oak). De vtwonen Shell Powder White badmeubel is fysiek te bekijken in onze showroom. Natuurlijk hebben wij ook voorbeelden voor de andere kleuren en modellen.

vtwonen douche 

Tenslotte, maar zeker niet onbelangrijk, de vtwonen douche! Ook voor de doucheruimte biedt vtwonen de juiste oplossingen. Met de Slab comfortstone vloer of de unieke douchetegel heeft u altijd een moderne douchevloer. De Slab absorbeert gemakkelijk de warmte, dat maakt het douchen ’s ochtends vroeg extra comfortabel. Daarnaast is de afvoer in dezelfde kleur als de vloer, op deze manier behoudt u de rust en de strakke belijningen.

Met de douchetegel kunt u op een zeer mooie en eenvoudige wijze de vloertegel doorleggen in de douche, zonder dat er sprake is van een glad oppervlak of slechte afwatering. Zet er een mooie zwarte of witte vtwonen inloopdouche op met een bijbehorende vtwonen douchekraan en je hebt de ultieme douche! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de doucheruimte? Ook deze producten zijn fysiek te bekijken in onze showroom dus kom gerust langs!

Bekijk de vtwonen douchetegels >>