Urinoirs - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
40500000Wiesbaden_urinoir-sifonafvoer_hoofdafbeelding_333561
€ 26,95
Levertijd: 1 werkdag
henkmenk
€ 26,95
Levertijd: 1 werkdag

Urinoir kopen

Een urinoir kopen voor in de badkamer of voor in een aparte wc-ruimte biedt meerdere voordelen. Het is een toilet voor heren dat maar beperkt ruimte in beslag neemt. Daarnaast vormt deze mannen-wc een waterbesparende oplossing voor de toiletgang. Verder is het een hygiënische oplossing om te urineren en is een dergelijk toilet eenvoudig schoon te maken. Het aparte mannentoilet is vooral bekend vanuit openbare toiletten, maar de vraag ernaar door particulieren neemt toe. Daarom heeft Douchezaak.nl voor u een divers aanbod met urinoirs samengesteld. Op deze manier is er altijd aansluiting te vinden bij de eigen voorkeuren en het design van het toilet of badkamer. Uiteraard is een urinoir ook te zien als een aanvulling op bijvoorbeeld een universeel hangend toilet.

Variatie in uitvoering en design

In het aanbod met urinoirs is er variatie in uitvoering en design. De verschillen in uitvoering hebben onder meer betrekking op de inlaat. Er is bijvoorbeeld een keuze te maken voor een urinoir met boveninlaat of voor een uitvoering met achterinlaat. Een andere variatie laat weer verschillen zien tussen een ingebouwde toevoer en afvoer en een boventoevoer en onderafvoer. Wat dat betreft is het gemakkelijk om met de positie van de toevoer en afvoer rekening te houden. Het verschil in design heeft onder meer betrekking op de vormgeving. Zo is er onder meer de keuze voor een Sphinx urinoir met een klassiek design of kies juist voor een strak en hoekig design. Met betrekking tot de eigenschappen is er onderscheid te maken in het doorspoelmechanisme. Zo zijn er urinoirs in het aanbod met een sensor of met een traditionele drukknop op een bovenaansluiting. Het is uiteraard ook belangrijk om bij het kopen van een herentoilet met de hoogte ervan rekening te houden.

Urinoir kopen in wit of in een andere kleur

Een wit urinoir is het meest populair, maar dat betekent niet dat er geen andere opties zijn. Die zijn er bij Douchezaak.nl namelijk wel als het gaat om urinoirs in verschillende kleuren. In een stijlvolle badkamer met antraciet tegels is het bijvoorbeeld mooi om voor een donkere uitvoering te kiezen. Een zwart urinoir staat in dat geval prachtig in de badkamer en zorgt voor een exclusieve look. Zo hebben wij ook uitvoeringen beschikbaar in de kleur antraciet, mat zwart en taupe.