Geberit UP100 set

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Compleet toilet met de Geberit UP100 set

Er zijn voor het installeren van een compleet nieuw toilet verschillende onderdelen nodig. Denk maar aan een toiletpot, zitting en spoelsysteem. Het is bij het kopen van een nieuw toilet dan ook handig om alles in één keer tegelijk in huis te hebben. Dat is onder meer mogelijk met de aanschaf van een Geberit UP100 set. Het voordeel is dat u een compleet Geberit toilet geleverd krijgt inclusief een drukplaat en spoelsysteem. Zo bent u in één keer klaar en hoeft u het toilet alleen nog maar te monteren. Bij Douchezaak.nl heeft u bovendien de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende Geberit UP100 toiletsets.

Geberit UP100 met keuze uit diverse uitvoeringen

Een Geberit toiletset is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Dat is handig, omdat u op deze manier met verschillende wensen rekening kan houden. Bijvoorbeeld met het design en vormgeving, maar ook met praktische functionaliteiten. De verscheidenheid maakt het eveneens mogelijk om met de voorkeur voor een kleur rekening te houden. Naast de vele witte uitvoeringen zijn er ook kleurstellingen in de vorm van glanzend wit en zwart beschikbaar. Qua design is er dus met de inrichting van uw badkamer of wc-ruimte rekening te houden. Overigens geldt voor elke Geberit UP100 set dat deze met een modern en tijdloos design zijn uitgevoerd. De vorm varieert als het gaat om rondingen en compactheid.

Functionaliteiten

Naast het design voorzien de uiteenlopende functionaliteiten van de Geberit UP-serie eveneens in variatie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een uitvoering met een slimseat aan te schaffen. Of om de keuze te laten vallen op een Geberit UP100 die naast de toiletfunctie is uitgevoerd met een bidet/sproeier. De meeste modellen zijn uitgevoerd als hangtoilet in de combinatie met een diepspoel functie. Het is echter eveneens mogelijk om de keuze te laten vallen op een vlakspoel toilet. Dat betekent dat de behoefte niet direct in het water valt, maar op een plateau in het toilet blijft liggen tot u het waterspoelsysteem bedient. Verder zijn er ook verkorte modellen beschikbaar net als dat er toiletten zijn die u direct klaar voor installatie geleverd krijgt.

Altijd kwaliteit

Bij de aanschaf van een Geberit UP100 set krijgt u vooral al de zekerheid van kwaliteit. Geberit staat namelijk bekend als een van de marktleiders in Europa als het gaat om sanitaire producten. De kwaliteit van alle producten is uitstekend te noemen en de montage van een toilet is met een complete Geberit toiletset is nog nooit zo eenvoudig geweest. Geberit voorziet namelijk in een Easy Fast Fix systeem voor de installatie van toiletten. Verder is de spoelkwaliteit eveneens gegarandeerd. Dat is uiteraard belangrijk om de behoefte volledig weg te spoelen. Bij de zogenoemde rimfree modellen is er geen spoelrand meer aanwezig. Dat voorziet in onderhoudsgemak en in optimale hygiëne. Een kleine spoeling van water zorgt al voor het gewenste resultaat. Bij Douchezaak.nl heeft u gelet op het gevarieerde aanbod van modellen altijd de mogelijkheid om de perfecte Geberit Up100 set te kopen. Heeft u vragen neem dan gerust contact op.