Douche WC's - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
Wiesbaden Vesta-ECO rimless wand douche-wc wit
€ 999,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Vesta Comfort Rimless hangend douche wc wit
€ 1.899,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag

Douche WC kopen

Bij Douchezaak kunt u altijd een geschikte douche WC kopen. Maar wat doet zo'n wc nou precies? Deze unieke wc wordt zo genoemd omdat het toilet ook voorzien is van een bidetfunctie. Met behulp van een geïntegreerde sproeier wordt het onderlichaam gereinigd na een toiletbezoek. Deze wc wordt ook wel een bidet WC genoemd.

De verschillende Douche WC's

Elke Douche WC is voorzien van een douchefunctie. Deze functie maakt het toilet anders dan gebruikelijke toiletten. Indien er gebruik wordt gemaakt van deze douchefunctie komt er vanuit onder de bril een douchearm naar buiten geschoven. Uit de douchearm wordt een comfortabele lichaamswarme straal water gestuwd. Deze straal reinigt op een comfortabele wijze het onderlichaam. Zodra de douchearm terugkeert in de toiletpot, wordt deze gereinigd.

Extra functies van de bidet WC

Naast de standaard douchefunctie zijn sommige bidet WC's uitgevoerd met extra functies. De luxere uitvoeringen maken het bezoek aan het toilet nog comfortabeler.

Verwarmde zitting

Een koude toiletbril is niet zo prettig. Vooral in de winter wordt het vaak als onaangenaam ervaren. Met de verwarmde toiletbril functie is dit verleden tijd. Door middel van een naderingssensor wordt de verwarming geactiveerd.

Afzuiging

Deze functie zorgt zuigt de geur weg bij een toiletbezoek. Hierdoor heeft de volgende toiletbezoeker geen last van onaangename geurtjes.

Douche WC föhn

Met behulp van de föhn wordt u droog geblazen na het gebruik van de douchefunctie. Deze föhn maakt het gebruik van toiletpapier dus geheel overbodig. Naast deze functies zijn er nog andere functies zoals een afstandsbediening, telefoon app en bijvoorbeeld verlichting voor het gebruik van het toilet als het donkerder is.

Hulp nodig bij een douche wc kopen?

Vanwege de vele functies kan een douche wc kopen soms lastig zijn. Gelukkig hebben de experts van Douchezaak meer informatie voor u en kunt u de douche wc zelf uitproberen in de showroom. Kom gerust langs of neem contact met ons op voor meer informatie.