Spiegelverlichting - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
Tigris LED verlichting 80 cm chroom
€ 169,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar levertijd
Tigris LED verlichting chroom
€ 129,00
Levertijd: 1 werkdag
Tigris LED verlichting chroom
€ 91,75
Levertijd: 1 werkdag

Badkamer spiegelverlichting

Licht in de badkamer is belangrijk en vooral boven spiegels. Om een meer gerichte lichtbron te creëren biedt badkamer spiegelverlichting uitkomst. Spiegelverlichting is onder meer te monteren op een spiegel met een omlijsting. Daarnaast is het eveneens mogelijk om de lichtbron op een spiegelkast aan te sluiten. Een lamp die op de spiegel is gericht, zorgt voor een helder spiegelbeeld. Dat is ideaal om bijvoorbeeld make-up aan te brengen of om tijdens een scheerbeurt het gezicht goed te kunnen zien.

Verlichting in allerlei designs

Het is uiteraard van belang dat de spiegellamp aansluit bij het design en de stijl van uw badkamer. Wij komen met ons assortiment badkamer spiegelverlichting wat dat betreft aan allerlei wensen tegemoet. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor een strakke en eenvoudige verlichting te kiezen. Of om de keuze te laten vallen op een design spiegellamp. Qua materiaal en kleur zijn er verschillende opties beschikbaar. Bijvoorbeeld een led spiegellamp in een chromen uitvoering of spiegelverlichting in mat zwart. Overigens hebben wij ook spiegels met verlichting in het aanbod. Dat is ideaal als u nog op zoek bent naar een spiegel en naar verlichting. U hoeft dan niet een aparte spiegel en een aparte lamp aan te schaffen.

Variatie in breedte

Spiegels zijn er uiteraard in allerlei soorten en maten. Het is bij de aanschaf van spiegelverlichting belangrijk om daar rekening mee te houden. Onze verlichting voor spiegels varieert als het gaat om de breedte. Zo hebben wij spiegellampen in een breedte van 30 centimeter beschikbaar, maar ook met een breedte van 50 centimeter. Heeft u een bredere spiegel in de badkamer hangen? In dat geval is het ook nog mogelijk om bredere badkamer spiegelverlichting aan te schaffen met een breedte van 80 cm. Voor een kleine spiegel hebben wij spiegellampen met een beperkte breedte van bijvoorbeeld 21 cm. De uitvoering varieert overigens eveneens. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een klemspot met led verlichting te kopen of een led spiegelklem die dimbaar is. Zo is er voor iedere badkamer spiegel een passende lamp verkrijgbaar die in licht en in helder zicht voorziet.