Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: voor 10 uur vanochtend.

Sanitair Putten

Zoekt u naar sanitair Putten dan is de badkamerwinkel van Douchezaak een uitstekende optie. Onze klanten komen vanuit heel Nederland naar Ermelo afgereisd om onze badkamer showroom te bezoeken. Niet geheel zonder reden. Onze showroom is maar liefst 600 m2 groot en onze klanten beoordelen ons met een 9,5.

Badkamer Putten renoveren of nieuwbouw

Is het tijd voor nieuw sanitair of heeft u een badkamer nodig voor uw nieuwbouwwoning? Dan bent u bij Douchezaak aan het juiste adres. Op slechts 6 km afstand van Putten vindt u de showroom van Douchezaak te Ermelo. Onze badkamerwinkel is met de auto in 10 minuten te bereiken.

Van complete douchecabine tot rainshower

Het assortiment van Douchezaak is zeer uitgebreid. Zoals onze naam al aangeeft vindt u bij ons met name alles voor uw douche, maar ook de overige badkamerinrichting kunt u bij ons vinden. Of u nu een grote inloopdouche wilt kopen of liever een complete douchecabine wilt, met uw wensen wordt rekening gehouden. We kijken naar uw huishouden, uw voorkeuren, uw budget en de beschikbare ruimte. U vindt bij ons alles voor uw ideale badkamer.

Zelf uw ideale badkamer samenstellen

Sanitair Putten bad badkamer

Bij het samenstellen van een badkamer draait het met name om uw persoonlijke stijl en uw voorkeuren. Een badkamer voor een groot gezin bijvoorbeeld dient veel praktischer te worden ingericht. Uiteraard speelt de beschikbare ruimte ook een rol. Zo vraagt u zich wellicht af of het mogelijk is om een bad in te passen in uw badkamer. Het zal u verbazen wat er allemaal mogelijk is bij het indelen van een badkamer. Onze badkameradviseurs helpen graag om uw keuze te maken. Maak een afspraak, bezoek de showroom en laat je inspireren!

Badkamer indeling in 3D

Heeft u een keuze gemaakt, dan kunnen we uw gekozen sanitair visualiseren met een 3d ontwerp. Zo heeft een realistisch beeld van het eindresultaat. Is het resultaat toch niet naar uw smaak, dan kan het ontwerp nog eenvoudig worden aangepast. We maken het badkamer ontwerp geheel vrijblijvend. Bent u enthousiast over het resultaat, dan kunt u eenvoudig de complete badkamer kopen. Maak gerust een afspraak met onze adviseur, zodat we onder het genot van een kopje koffie of thee uw badkamer kunnen inrichten.

Maak een afspraak met onze badkameradviseur

     

    Klantbeoordeling