Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.

Sanitair Elspeet

Heeft u badkamer sanitair nodig? Van mat zwart sanitair tot luxe kranen en douchecabines, sanitair Elspeet vindt u bij Douchezaak. Vanaf Elspeet is het circa 18 minuten reizen naar Douchezaak. Zelfs vanaf Amsterdam en Rotterdam reizen klanten af naar Douchezaak te Ermelo. Bijzonder? Niet als je bedenkt dat de showroom van Douchezaak een grootte heeft van 600 m2 en klanten Douchezaak gemiddeld beoordelen met een 9,5.

Sanitair Elspeet

Zoekt u een sanitairwinkel en woont u in Elspeet? Wanneer je zoekt naar Sanitair Elspeet dan is Douchezaak de beste optie. Kom naar onze showroom. Onze badkamerwinkel biedt volop inspiratie voor het kiezen van een complete badkamer. Heeft u alleen een badkamermeubel, kraan of douchecabine nodig? Ons assortiment is zeer uitgebreid. Grote kans dus dat u slaagt in onze winkel.

Luxueus badkamer sanitair

U vindt bij ons niet alleen luxe douchesets en luxe douchecabines, maar ook al het andere sanitair voor een complete badkamer. Denk aan badkamermeubels, wastafels, toiletten, kranen en accessoires. Het assortiment van Douchezaak is zeer uitgebreid. Met de vele artikelen kan uw badkamer volledig naar smaak ingericht worden. U kunt uw badkamer zo luxe maken als u zelf wilt. Een luxe uitstraling kan worden gecreëerd door bijvoorbeeld te kiezen voor mat zwart sanitair of juist door het gebruik van houten accenten. Laat u adviseren en bekijk wat er mogelijk is in onze showroom.

Een complete (familie) badkamer

Sanitair Elspeet

Wilt u een compleet nieuwe badkamer voor uw woning in Elspeet? Het is mogelijk om een badkamer te selecteren en deze compleet te laten installeren. Het samenstellen van een volledige badkamer kan ook. Heeft u een gezin en wilt u weten hoe u uw badkamer praktisch kunt inrichten? Sanitair Elspeet adviseert u graag over de mogelijkheden en wanneer u dat wenst maken we een 3D ontwerp. We houden rekening met uw persoonlijke voorkeuren, de grootte van de badkamer en praktische zaken. Zo houden we onder andere rekening met waar de aan- en afvoer zit, waar de stopcontacten zitten en of er voldoende loopruimte over blijft. Ook voor smalle of langwerpige badkamers bieden we passende oplossingen. Maak een afspraak voor een showroombezoek en we adviseren u graag vrijblijvend over de opties.

Visualiseer uw badkamer

Kunt u al voorstellen hoe mooi uw badkamer eruit komt te zien? In uw hoofd probeert u om de gekozen meubels, de douche, de wastafel en de tegels voor u te zien, maar dat gaat niet altijd even makkelijk. Een 3D badkamer ontwerp biedt hiervoor de oplossing. De gemaakte keuzes worden omgezet naar een 3D ontwerp waarmee het resultaat gevisualiseerd wordt. We maken vrijblijvend een ontwerp voor u. Bent u tevreden met het resultaat? Dan kunt u direct de badkamer bestellen. Maak gerust een afspraak voor een showroombezoek!

Maak een afspraak met onze badkameradviseur

     

    Klantbeoordeling