Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: voor 10 uur vanochtend.

Sanitair & badkamer Amersfoort

Op zoek naar sanitair voor uw badkamer in de regio Amersfoort? Douchezaak is de specialist op het gebied van de inrichting van badkamers. Onze showroom nabij Amersfoort biedt volop inspiratie op het gebied van sanitair. Wij hebben voor alle soorten badkamers kwaliteitsproducten beschikbaar om in een complete inrichting te voorzien. Kom langs en maak kennis met de modernste producten in onze showroom bij Amersfoort met een oppervlak van 600 m2. Vele klanten gingen u al voor en die zijn met een klanttevredenheidsscore van 9,5 meer dan tevreden.

Badkamer in Amersfoort verbouwen met nieuw sanitair

Badkamer amersfoort luxe sanitair

De verbouwing van een badkamer met nieuw sanitair brengt keuzes met zich mee. Bijvoorbeeld voor een nieuwe stijl. Onze showroom in de omgeving van Amersfoort voorziet in een verscheidenheid aan stijlen. De moderne stijl is heel populair, maar wij bieden u de mogelijkheid uw eigen sfeer in de badkamer te creëren. Bijvoorbeeld door voor een meer klassieke stijl te kiezen of voor een industriële inrichting. Daar is met de keuze voor materialen, kleur en design altijd rekening mee te houden. Zo hebben wij prachtige badkamertegels in ons aanbod met onder meer de bekende VTwonen tegels. Vloertegels en wandtegels zijn op elkaar af te stemmen eventueel in combinatie met een stijlvolle douchetegel. Wilt u een nieuwe douche of een bad of beiden? In onze showroom staan wij u graag bij met advies.

Badkamer ontwerp in 3D

Voor het samenstellen van uw sanitair en badkamer in Amersfoort helpen wij u graag met het in beeld brengen van de mogelijkheden. Dat is onder meer mogelijk aan de hand van een 3D ontwerp. De door u gewenste indeling van uw badkamer en sanitair komt zo beeldend tot zijn recht. Dat maakt het mogelijk om uw badkamer in Amersfoort perfect op maat samen te stellen. Het 3D ontwerp biedt tevens de mogelijkheid om aanpassingen te doen als u net niet helemaal tevreden bent. Misschien dat het erin gedachten anders uitzag dan in het ontwerp. Een eenvoudige aanpassing van kleuren of grootte van badkamertegels werpt er alweer een hele andere blik op. Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook en bestellen wij voor u de badkamer met sanitair. Ondertussen krijgt u natuurlijk in onze showroom de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

Wilt u een badkamer met sanitair voor uw woning in Amersfoort of omgeving? Maak dan een afspraak met onze badkameradviseur en bezoek onze showroom.

Maak een afspraak voor een advies op maat

    Klantbeoordeling