Facebook iconInstagram iconPinterest icon

Sanitair Apeldoorn

Badkamer sanitair ApeldoornBent u op zoek naar sanitair in de omgeving van Apeldoorn? Douchezaak heeft alles voor de inrichting van uw badkamer beschikbaar. Wij zijn specialist in sanitair benodigdheden en bieden uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken aan. Onze showroom nabij Apeldoorn biedt u de mogelijkheid om het sanitair persoonlijk te bekijken. Bovendien voorzien onze professionele medewerkers u daarbij graag van deskundig advies. Bezoek onze showroom met ruim 600 m2 oppervlakte en laat u inspireren en adviseren om tot de beste keuze te komen. Klanten die u voorgingen zijn uitermate tevreden over onze service en dat blijkt wel uit de hoge klanttevredenheidsscore.

Nieuw sanitair voor uw badkamer in Apeldoorn

De aanschaf van sanitair bij ons in de omgeving van Apeldoorn betekent dat u vernieuwing aanbrengt in uw badkamer. Onze producten maken het mogelijk om een complete verbouwing van uw badkamer te realiseren. In dat geval is het natuurlijk interessant om het design van sanitair aan te laten sluiten op de beoogde stijl. Een stijlvolle en luxe badkamer is een van de moderne trends, zoals met wandtegels in een natuursteenlook. De industriële look is populair in het interieur en heeft inmiddels ook de badkamers veroverd. Verder is er ook nog altijd veel vraag naar sanitair en badkamermeubelen in klassieke stijl. De vorm, kleur en materialen hebben invloed op de gewenste sfeer. Wij helpen u in onze showroom nabij Apeldoorn graag bij het maken van de juiste keuzes qua design, maar ook ten aanzien van de praktische invulling. Bijvoorbeeld door naast een douche voor een bad te kiezen of de keuze voor een dubbele wastafel te maken.

Sanitair voor uw badkamer met 3D ontwerp

Het is voor het samenstellen van sanitair bij een verbouwing van uw badkamer in uw huis in Apeldoorn ideaal als u zich daarbij een concreet beeld vormt. Wij bieden u die optie door het sanitair voor uw badkamer vorm te geven in een 3D ontwerp. U ziet dan gelijk wat u wel aanspreekt en waar u nog niet helemaal tevreden over bent. Zo is de indeling in het ontwerp gemakkelijk aan te passen net als de kleursamenstelling. Het formaat van badkamertegels is bijvoorbeeld bepalend voor het ruimtelijk effect. Grote tegels op de muur maken de badkamer ruimtelijker in verhouding tot een mozaïektegelmuur. Wij denken natuurlijk in onze showroom met sanitair nabij Apeldoorn graag met u mee. Onze expertise maakt het mogelijk om op basis van uw wensen de ideale badkamer met sanitair samen te stellen.

Sanitair kopen in omgeving van Apeldoorn

Douchezaak voorziet met een riante showroom nabij Apeldoorn niet alleen in sanitair voor een compleet nieuwe samenstelling van uw badkamer. Ook als u alleen op zoek bent naar een nieuw bad, nieuwe wastafel of nieuw toilet bent u van harte welkom in onze showroom die in Ermelo is gevestigd. Komt u met de auto? Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar en de showroom is prima te bereiken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend, maar het is ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken. Bijvoorbeeld als u al concrete plannen hebt voor het sanitair in uw badkamer en deze wenst te bespreken met onze badkameradviseur.

Afspraak inplannen

[booked-calendar]

Klantbeoordeling