Paneelradiatoren - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
41.3501
€ 346,73
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
41.3500
€ 369,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
41.3504
€ 689,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
41.3503
€ 553,64
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag

Badkamer paneelradiator kopen

De badkamer is een functionele ruimte, maar mag er in aanvulling op praktisch gemak natuurlijk ook mooi uitzien. Daarbij is de beleving van optimaal comfort in de badkamer ook nog eens van groot belang. Een moderne paneelradiator voorziet in al deze elementen en heeft als extra voordeel maar weinig ruimte in beslag te nemen. Dat komt uiteraard door de platte uitvoering van een vlakke paneelradiator. Douchezaak.nl heeft een aanbod met verschillende soorten paneelradiatoren beschikbaar. Zo komen wij aan allerlei wensen tegemoet, of u nu een vlakke paneelradiator zoekt of een paneelradiator verticaal.

Paneelradiator verticaal in diverse uitvoeringen

Een vlakke paneelradiator neemt beperkt ruimte in de badkamer in, maar er zijn natuurlijk wel variaties in afmetingen. Dat maakt het gemakkelijk om een paneelradiator te kopen die qua afmeting in de badkamer past. Als het een grote ruimte betreft dan ligt het eerder voor de hand om een groot exemplaar te nemen. Mocht de ruimte in de badkamer beperkt zijn dan voorziet ons aanbod in kleinere paneelradiatoren. Het grote aanbod maakt het ook mogelijk om met de voorkeur voor materiaal rekening te houden. Zo zijn er eveneens variaties in het design te onderscheiden net als in de kleur. Donkere kleuren staan bijvoorbeeld mooi op een donkere badkamertegel, zoals antraciet. Een zandkleurige wand in de badkamer combineert ook prachtig met een paneelradiator in wit of chroom.

Aandachtspunten paneelradiator kopen

Het formaat is een van de aandachtspunten bij het kopen van een paneelradiator voor de badkamer. Het is echter ook van belang om rekening te houden met de gewenste warmte in de badkamer. De aanbevolen temperatuur voor deze ruimte ligt rond de 24 graden Celsius. Bij het uitgaan van een dergelijke gemiddelde temperatuur bedraagt het benodigde vermogen 93 Watt per m3. Het benodigde vermogen van een paneelradiator is dan te berekenen aan de hand van de inhoud van de badkamer.

Minimaal aantal Watt bepalen

Neem voor het benodigde aantal Watt eerst de maten op en bereken de lengte x breedte x hoogte. De uitkomst is het aantal kubieke meters en zo is simpel te berekenen wat het aantal Watt dient te zijn voor de optimale temperatuur in de badkamer. Bij een lagere temperatuur van 22 graden Celsius in de badkamer is 85 Watt per m3 het uitgangspunt. Mag het nog wat frisser dan is 77 Watt per m3 het uitgangspunt voor een temperatuur van 20 graden Celsius. Bij het maken van een keuze is de uitkomst van de rekensom als minimaal aantal Watt aan te houden. Uiteraard hangt het ook van de isolatie in de badkamer en het huis af of er meer of minder vermogen nodig is.

Aansluiting

Bij het maken van een keuze voor een paneelradiator is het verder van belang om naar de aansluiting te kijken. In het aanbod van Douchezaak.nl zijn er paneelradiatoren beschikbaar met een aansluiting onder, midden onder, boven/onder en aan de zijkant. Het is voor het kopen van een paneelradiator daarom verstandig om na te gaan waar de bestaande aansluiting uitkomt, zoals uit de vloer of uit de muur.