Xenz

816 resultaten
816 resultaten

Xenz sanitair

Xenz is een oer-Hollands bedrijf. Dit bedrijf is gestart in 1976 onder de naam Beterbad als badenbouwer. Inmiddels is het topmerk uitgegroeid tot een erkende fabrikant en groothandel. Er wordt gewerkt vanuit één principe: topkwaliteit waar u jarenlang plezier aan beleeft. Om deze kwaliteit te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van een eigen productiebedrijf en er wordt niks uitbesteed aan derden. Daarom wordt er een garantie van 20 jaar gehanteerd.

Xenz bad

Ben je op zoek naar een bubbelbad, ligbad of vrijstaand bad? Dan ben je aan het perfecte adres. Al ruim 40 jaar houdt het bedrijf zich bezig met de reparatie en productie van ligbaden en douchebakken. Je kunt dus absolute topkwaliteit verwachten. De baden kunnen zelf samengesteld worden. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een bad in kleur, met een specifiek bubbelbad systeem en een mat witte of mat zwarte badoverloop.

Xenz douchebak

Ook douchebakken zijn in diverse maten en vormen leverbaar. Net als de baden kunnen de douchebakken in tien verschillende kleuren geleverd worden. Naast een douchebak in kleur kun je ook kiezen voor een glimmende of matte afvoergoot of douchebak sifon.

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: voor 10 uur vanochtend.