Facebook iconInstagram iconPinterest icon

Xenz

Toon
van de 1024 resultaten
Toon
van de 1024 resultaten

Xenz sanitair

Xenz is een oer-Hollands bedrijf. Dit bedrijf is gestart in 1976 onder de naam Beterbad als badenbouwer. Inmiddels is het topmerk uitgegroeid tot een erkende fabrikant en groothandel. Er wordt gewerkt vanuit één principe: topkwaliteit waar u jarenlang plezier aan beleeft. Om deze kwaliteit te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van een eigen productiebedrijf en er wordt niks uitbesteed aan derden. Daarom wordt er een garantie van 20 jaar gehanteerd.

Xenz bad

Een Xenz bad staat voor ultieme kwaliteit waar je jarenlang plezier van kan hebben. Ben je op zoek naar een bubbelbad, ligbad of vrijstaand bad? Dan ben je bij topmerk en Douchezaak aan het perfecte adres. Al ruim 40 jaar houdt het bedrijf zich bezig met de reparatie en productie van ligbaden en douchebakken. Je kunt dus absolute top kwaliteit en top service verwachten. De Xenz baden kunnen zelf samengesteld worden. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een bad in kleur, met een specifiek bubbelbad systeem en een mat witte of mat zwarte badoverloop.

Xenz douchebak

Ook Xenz douchebakken zijn in diverse maten en vormen leverbaar. Net als de Xenz baden kunnen de douchebakken in tien verschillende kleuren geleverd worden. Naast een douchebak in kleur kun je ook kiezen voor een glimmende of matte afvoergoot of douchebak sifon.

Meer informatie?

Naast baden en douchebakken levert dit topmerk ook ander sanitair. Hierbij kan gedacht worden aan de Upfall shower, de Feel Good shower maar ook kranen, douchesets en douchecabines zijn aanwezig binnen het assortiment. Hulp nodig bij het uitzoeken van een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of bezoek de showroom!

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: morgenochtend voor 10 uur.